вівторок, 24 березня 2020 07:00

Гороскоп на 24 березня: на які знаки чатують неприємності

Гороскоп на 24 березня: на які знаки чатують неприємності
Залишайтеся вдома. Менше часу проводьте у соцмережах та на сайтах знайомств. Фото: pixabay.com

24 березня відбудеться Молодик. Саме час перевірити теорію на практиці. У цей день легко буде виявити недоліки у нових проектах. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Людям не властива буде стриманість і дипломатичність, - говорить астролог. - Вони говоритимуть правду у вічі. Не поспішайте ображатися. Прислухайтеся. У вас буде можливість оцінити нову точку зору на знайомі речі. Добрий час для оновлення звичного режиму життя. Перегляньте список справ. Знайдіть можливість зайнятися собою. Життя протікатиме буденно. Яскравих подій не очікується. Не переживайте з приводу цього. Штиль буває не лише на морі. Неприємності чатують на Тельців і Терезів. Залишайтеся вдома. Менше часу проводьте у соцмережах та на сайтах знайомств".

Овен

Гроші надходитимуть вчасно. Оточуючі не залишать вас сам на сам з проблемами. Поруч будуть надійні друзі. Важливо вчасно попросити про допомогу.

Телець

Зведіть до мінімуму фінансові операції. Уникайте участі в авантюрних проектах. В результаті ви можете недорахуватися частини власних грошей.

Близнюки

У сфері фінансів намітяться зміни на краще. Не втрачайте здорового практицизму. Нашкодити своїй кишені ви можете, задовольняючи власні непомірні бажання. Спілкування з людиною набагато старшою віком буде вельми корисним. Дослухайтеся до її порад.

Рак

Тримайтеся далі від наполегливих залицяльників. Не давайте їм приводу сподіватися на зустрічі. Скоро переконаєтеся у їхніх недобрих намірах.

Лев

Здійсніть усі необхідні покупки та виплати у першій половині дня. Ввечері з грошима не щаститиме. Спробуйте залагодити конфлікти між родичами. Будьте стриманими під час розмови з батьками.

Діва

Вчасно знаходитимуться потрібні речі за помірні гроші. Удача супроводжуватиме вас у дрібницях. Розраховувати на надприбуток не слід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою буде погода впродовж тижня

Терези

Хотітимете, як краще, а вийде, як завжди. Змиріться. Поки що в особистому житті буде більше проблем, аніж щасливого спілкування.

Скорпіон

Ви почуватиметеся впевнено. Дефіциту фінансів не буде. Майнові питання вирішуватимуться на вашу користь. Відкладіть придбання товарів для дому.

Стрілець

Надходитимуть невеликі прибутки. Вони допоможуть вам забезпечити щоденні витрати до одержання основного заробітку. Уникайте заборгованостей.

Козеріг

Стримуйте свою цікавість. Не варто втручатися в особисті справи знайомих. Матимете неприємну розмову з ними.

Водолій

Прибутковою обіцяє бути друга половина дня. Перенесіть винесення рішень з фінансових питань на вечір.

Риби

Дефіциту коштів не буде. Можливі збитки через придбання неякісного товару. Уважно підходьте до вибору речей у крамницях.

Тиждень з 23 по 29 березня буде сповнений непорозумінь. Важливі справи заплануйте на вівторок після обіду. Час втілювати у життя те, на що раніше не вистачало сміливості.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 24 березня: на які знаки чатують неприємності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі