четвер, 23 липня 2020 07:00

Гороскоп на 23 липня: кому життя подарує другий шанс

Гороскоп на 23 липня: кому життя подарує другий шанс
Не спокушайтеся на щедрі обіцянки балакунів. Далі слів справа не піде. Фото: pixabay.com

23 липня витримуйте дистанцію під час спілкування із сусідами. Тоді їхні проблеми не стануть вашими. Бережіть спокій своєї родини. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це день нездійснених проектів, - говорить астролог. – Більшість сподівань виявляться марними. Не спокушайтеся на щедрі обіцянки балакунів. Далі слів справа не піде. Принесе розчарування і нова закоханість. Люди не зважатимуть на етику. Відверто принижуватимуть слабких і беззахисних. Процвітатиме цинізм. Відстояти справедливість буде непросто. Нахабність переважатиме благородство. У доброму настрої наприкінці дня залишатимуться одиниці. Овнам, Терезам і Скорпіонам життя подарує другий шанс. Вдало скористаються ним ті, хто не лінується".

Овен

Не виставляйте власну нерухомість на продаж. Дочекайтеся періоду стабілізації цін. Здавати своє авто у ремонт не слід. Якість роботи майстрів вас не задовольнить.

Телець

Надійдуть нові перспективні фінансові пропозиції. Ви зможете спробувати реалізувати своє бажання щодо підвищення власного матеріального забезпечення.

Близнюки

Виношувати грандіозні фінансові плани не слід. Економічна обстановка постійно змінюватиметься. Обирайте стратегію малих кроків.

Рак

Звертатися до шефа із проханням про підвищення заробітку не треба. Ви одержите відмову. А коло ваших професійних обов'язків збільшиться.

Лев

Стан справ поступово покращуватиметься. Частину ваших матеріальних обов'язків візьмуть на себе близькі. Упоратися з рештою вам буде не складно.

Діва

Оформлювати папери на реєстрацію підприємницької діяльності не слід. Ця справа не принесе високих доходів. Не змінюйте основного напрямку роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантин продовжать: назвали терміни

Терези

Поштові перекази грошей затримаються. Розраховувати на них не варто. Відкладіть пошуки приміщення для нового офісу. Воно коштуватиме невиправдано дорого.

Скорпіон

Один з найбільш вдалих днів тижня. Вам щаститиме на гроші. Може трапитися навіть коштовна знахідка. Не шкодуйте коштів на благодійні справи.

Стрілець

Великого прибутку не очікується. Проте не слід шкодувати грошей на допомогу ближнім. Відгукніться на прохання знайомих про матеріальну підтримку у скруті.

Козеріг

Додаткових внесків потребуватимуть невеликі ремонтні роботи в домі. Скористайтеся заощадженими грошима. Не шкодуйте коштів на підтримання здоров'я дітей.

Водолій

Навчіться дивувати милих. Продемонструйте їм свої цілительські здібності. Приготуйте чай з цілющих трав. Зробіть розслаблюючий масаж перед сном.

Риби

Вирішення фінансових проблем відкладіть до вечора. Зранку ви лише ускладните ситуацію. Бережіть ювелірні вироби. У цей день їх можна втратити або зламати.

Через зміни клімату в Україні осінь і зима 2020 року будуть теплішими, ніж зазвичай. Синоптики розповіли, якої погоди чекати.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23 липня: кому життя подарує другий шанс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі