пʼятниця, 22 липня 2022 06:00

Гороскоп на 22 липня: для яких знаків це буде найкращий день літа

Гороскоп на 22 липня: для яких знаків це буде найкращий день літа
Скоротіть список витрат. Гроші знадобляться на ремонтні роботи. Фото: pixabay.com

22 липня деякі зустрічі й поїздки доведеться перенести, але ви зумієте використати цей час з більшою користю. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це непростий день для керівників усіх рівнів, – говорить астрологиня. – Буде забагато помилкових рішень. Людський фактор призведе до збільшення кількості аварійних ситуацій. Кожному на його робочому місці слід брати відповідальність на себе. Скоротіть список витрат. Гроші знадобляться на ремонтні роботи. Не дратуйте домашніх улюбленців і вуличних тварин. Вони можуть виявити агресивність. Це буде найкращий день літа для Тельців, Дів і Скорпіонів. Вдаватиметься усе, якщо не лінуватися і бути оптимістом. Люди, чутливі до зміни погодних умов, почуватимуться зле. Залишайтеся тверезими".

Овен

Дратуватимуть власні помилки й безглузда поведінка знайомих. Підтримувати позитивний настрій буде складно. Побалуйте себе смачненьким. Завітайте до перукарні.

Телець

Спокійний і радісний день. Надходитимуть добрі звістки. Зустрічатимуться приємні люди. Відчуйте себе щасливою людиною. Можна подумати про поповнення в родині.

Близнюки

Небезпечно жити чужими думками. Сподіватися на чиюсь мудрість не варто. Навіть якщо йдеться про шановану людину. Будьте режисерами свого життя.

Рак

Більшість важливих справ плануйте на першу половину дня. Вечір виявиться невдалим. Бережіть себе. Травма голови може мати неприємні наслідки.

Лев

День фатальних помилок. Сподіватися на вдалий збіг обставин не слід. Краще в цей час бути у відпустці. Пильнуйте самопочуття. Запобігайте отруєнню.

Діва

Поєднайте рішучість і поміркованість. Це формула вашого успіху. Не час звертатися з проханням до керівників. Дістанете відмову. Пильнуйте серце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екскурсія "зниклими вулицями Києва" та фестивалі: куди можна піти в столиці на вихідних

Терези

Розв'язуйте суперечливі питання на місці. Умійте домовлятися з опонентами. Затягування конфлікту працюватиме проти вас. Заведіть корисну звичку зранку. Робіть руханку. Вивчайте мови.

Скорпіон

Не зважайте на думки оточення. Вони не схильні будуть позитивно оцінювати ваші дії. Вирішуйте самостійно, що і як вам робити. Проведіть вечір з малечею. Це надихатиме.

Стрілець

Ухвалювати рішення, не розібравшись у дрібницях, не варто. Пізніше доведеться виправляти помилки. Бракуватиме уважності. Підводитиме пам'ять. Більше відпочивайте.

Козеріг

Продуманий ризик виправдає себе. Справи йтимуть непогано. Не допускайте заборгованості. Вчасно сплачуйте рахунки. Не час шукати нових фінансових партнерів.

Водолій

Яскравими подіями день не здивує. Сіра буденність пригнічуватиме. Близькі люди впадатимуть у сумний настрій. Частіше виходьте з дому. Гуляйте на природі.

Риби

Відбудуться позитивні події в особистому житті. Не затримуйтеся на роботі. Зробіть щось приємне близьким людям. Одружені цього дня стануть щасливою парою.

У п'ятницю в Україні найвищою температура повітря буде в західних областях, а також на Одещині: +26...32°С, на Закарпатті до +35°С.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22 липня: для яких знаків це буде найкращий день літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі