середа, 22 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 22 квітня: які знаки не матимуть проблем із грошима

Гороскоп на 22 квітня: які знаки не матимуть проблем із грошима
Забудьте неприємний сон. Він не здійсниться. Фото: pixabay.com

22 квітня – останній день місячного цикла. Це час змін і нестабільності. Важкі думки тривожитимуть душу. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Настрій зіпсують ще від ранку, - говорить астролог. – Не накручуйте себе. Просто переживіть цей день як зливу. Забудьте неприємний сон. Він не здійсниться. Надто чутливих людей може непокоїти безсоння. Не відмовляйте собі у повноцінному фізичному навантаженні. Але без надмірного напруження. Відчуйте радість руху. Саме вона дозволить відволіктися від неприємних емоцій. Гроші надходитимуть невеликими частками. Проблем з фінансами не матимуть Леви, Діви і Стрільці".

Овен

Укладати ділові угоди не слід. Ваші партнери згодом переглядатимуть їхні умови. Оформлення спадку та заповіту відкладіть до наступного тижня.

Телець

Відчуватиметься потреба у додаткових заробітках. Основний дохід не забезпечить достойного рівня життя вам і родині. Тож варто затриматися на роботі.

Близнюки

Сподівання на прихід грошей виправдаються, проте це буде досить скромна сума. Не робіть широких жестів на догоду друзям чи милим. Обмежте витрати.

Рак

Не допускайте фінансового ризику. Ви самі можете спричинити великі збитки. Будьте вкрай обережні під час здійснення грошових операцій.

Лев

Гроші надійдуть вчасно. Преміальних не буде. Добре вирахуйте господарчі витрати. Не допускайте спонтанних покупок. За потреби скористайтеся заощадженими коштами.

Діва

Дефіциту коштів не буде. Можливі збитки через придбання неякісного товару. Уважно підходьте до вибору речей у крамницях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи зміниться вартість квартир після карантину

Терези

У вашій кишені обмежена сума. Час замислитися над новими способами заробітку. Проте саме у цей день не розпочинайте нових справ. Спостерігайте за перебігом подій.

Скорпіон

Зведіть до мінімуму фінансові операції. Перевіряйте здачу на ринку. Контролюйте рух грошей. Наприкінці дня ви можете недорахуватися частини власних коштів.

Стрілець

Прибутковою обіцяє бути друга половина дня. Перенесіть винесення рішень з фінансових питань на вечірню годину.

Козеріг

Не беріть хабарів. Не вступайте у конфлікт із законом. Не наражайтеся на штрафні санкції. Краще менше заробити у цей день, але почуватися безпечно.

Водолій

Проведіть ревізію своїх активів. Ви можете помітити недостачу. Деяка сума грошей піде на покриття цієї недостачі. Не створюйте заборгованостей.

Риби

Дбати про підвищення заробітку не час. Намагайтеся утримати існуючі фінансові позиції. Надавайте матеріальну допомогу літнім людям.

Перший тиждень після Великодня потішить успіхами. У четвер сплануйте, чим хочете займатися до літа. У п'ятницю вдасться зробити те, що не виходило раніше.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22 квітня: які знаки не матимуть проблем із грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі