вівторок, 21 грудня 2021 07:00

Гороскоп на 21 грудня: на кого чекають грандіозні зміни та злети

Гороскоп на 21 грудня: на кого чекають грандіозні зміни та злети
Ви можете пережити чергову закоханість. Не дуже захоплюйтеся цією пригодою. Вона не триватиме довго. Фото: pixabay.com

21 грудня відгукніться на прохання про допомогу. За вашу доброту відплатять сторицею. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вирощуйте квіти, пересаджуйте рослини, - говорить астрологиня. – Вони матимуть здорове міцне коріння. Створюйте затишок в оселі. Даруйте знайомим речі, виготовлені своїми руками. Приготовлені страви будуть особливо смачними. У цей день бажано менше говорити, бо легко вдасться посваритися. Триває період підвищеного травматизму. Поводьтеся обережно біля вогню. Дотримуйтеся правил безпеки на кухні. Не працюйте із пошкодженою технікою. Ви можете пережити чергову закоханість. Не дуже захоплюйтеся цією пригодою. Вона не триватиме довго. Грандіозні зміни та злети чекають на Близнюків, Раків і Стрільців".

Овен

Будьте уважні під час проведення розрахунків. Із вас спробують стягнути зайві гроші. Відстоюйте свої фінансові інтереси.

Телець

Гроші надходитимуть, та не затримуватимуться у ваших руках. Майже весь заробіток одразу йтиме на сплату невідкладних рахунків. Проте дефіциту фінансів не буде.

Близнюки

Вдалий день. Не гайте часу. Працюйте і заробляйте. Без грошей ви не залишитеся. Фінансові проблеми потроху відступатимуть.

Рак

Гроші не переводитимуться у кишені. Намагайтеся мислити стратегічно. Зараз вам необхідно свідомо йти на певні витрати заради майбутніх прибутків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 20-26 грудня: кому зірки віщують багатство і кар'єрний ріст

Лев

Добрий час для працевлаштування. Детально обговоріть з шефом умови фінансування вашої праці. Прагніть підвищення рівня життя.

Діва

Прибутки надходитимуть невеликими сумами. Цього вистачатиме для забезпечення ваших потреб. Ще й залишиться для придбання презентів близьким.

Терези

Розмір доходів не задовольнятиме вас. Для забезпечення щоденних потреб необхідні будуть додаткові кошти. Шукайте підробітку.

Скорпіон

Плануйте здійснення найбільш важливих фінансових операцій на другу половину дня. Можливі затримки з надходженням грошей.

Стрілець

Нові фінансові проекти будуть вельми успішними. Виявляйте ініціативу. Вона буде підтримана колегами і керівництвом. Гроші самі йтимуть до рук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 знаків, які розбагатіють у 2022 році

Козеріг

Грошей не вистачатиме. Давно очікувані кошти не надійдуть і цього дня. Боржники не поспішають вчасно розрахуватися з вами.

Водолій

Яскравих подій у сфері фінансів не очікується. Не витрачайте грошей після заходу сонця. Вечірній похід по крамницях не буде вдалим.

Риби

Заробити вагому суму не вдасться. Фінансовий потік поступово зменшуватиметься. Знизьте рівень своїх потреб.

Астрологиня розповіла, що чекає Україну у 2022 році.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21 грудня: на кого чекають грандіозні зміни та злети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі