середа, 20 липня 2022 06:00

Гороскоп на 20 липня: чого остерігатися в один із найскладніших днів тижня

Гороскоп на 20 липня: чого остерігатися в один із найскладніших днів тижня
Лише сміливі та працьовиті досягнуть своєї цілі. Фото: pixabay.com

20 липня один з найскладніших днів тижня. Багато планів доведеться переглянути та змінити. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Підвищується рівень агресивності у суспільстві, - каже астрологиня. – Стримуйте свої поривання. Стережіться надокучливих знайомих, бо вони принесуть неприємності. Не поспішайте висловлювати радикальні судження про когось. Шукати ворогів - справа марна. Від зростання ворожнечі ніхто не виграє. Будьте активними. Відстоюйте справедливість. Лише сміливі та працьовиті досягнуть своєї цілі. Бережіть очі від надмірного навантаження і травм. Відкладіть стоматологічні операції. Непокоїтиме головний біль. Утримайтеся від алкоголю".

Овен

Малеча й домашні улюбленці нароблять шкоди в домі. Доведеться рахувати збитки. Робота йтиме повільно. Збільшити заробітки поки не вдасться. Зберігайте спокій.

Телець

Час продемонструвати всі свої здібності. Вас помічатимуть. З'являться нові можливості. Лінь - найбільший ворог. Проведіть вільний час у дружній компанії.

Близнюки

Усе стабільно. Та це вас не порадує. Змінити щось на краще поки не вдасться. Зумійте скористатися наявними можливостями. Розширюйте коло знайомих.

Рак

Спокій буде лише снитися. Не завадить бойовий настрій. Усе необхідне потрібно буде виборювати. Зосередьтеся на важливому.

Лев

Це не ваш день. Конфлікти з молодшими родичами вибиватимуть вас з рівноваги. На роботі все валитиметься з рук. Обмежте свої плани. Беріться тільки за необхідне.

Діва

Відмовтеся від придбання дорогих речей на виплат. Це негативно позначиться на вашій економіці. Дотримуйтеся правил безпеки. Запобігайте травмуванню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катання на бегемотах та екзотичні тварини: яким був столичний зоопарк минулого століття

Терези

Успіх чекає на тих, хто готовий за нього боротися. Не шукайте легких шляхів. Беріться за складні завдання. Не бійтеся конкурентів. Відправляйтеся в подорож.

Скорпіон

Перевантажений роботою день. Невеликі перерви на відпочинок не відновлюватимуть ваших сил. Шукайте помічників. Подбайте про повноцінний сон.

Стрілець

Приділіть більше уваги особистим справам. Прийміть запрошення на побачення. Дивіться під ноги, коли поспішаєте. Бережіть голову від травм.

Козеріг

Не все здобувається в боротьбі. Умійте чекати. Навіть непорозуміння обертатимутьтся на вашу користь. День вдалих покупок. Побалуйте себе обновкою.

Водолій

Справити гарне враження на нових знайомих буде складно. Ваші дії піддаватимуться жорсткій критиці. Не варто догоджати людям. Робіть те, що вважаєте за потрібне.

Риби

Не відволікайтеся під час приготування їжі. Пригорить. Не користуйтеся телефоном за кермом. Потрапите в аварію. Дві справи водночас робити не бажано.

Цього літа в Україні очікуються аномально високі температури. Особливо спекотно буде в західних областях.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20 липня: чого остерігатися в один із найскладніших днів тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі