понеділок, 20 липня 2020 07:00

Гороскоп на 20 липня: чим дивуватиме і вражатиме понеділок

Гороскоп на 20 липня: чим дивуватиме і вражатиме понеділок
У понеділок відчуватиметься вкрай низька працездатність. Швидко наставатиме втома. Фото: pixabay.com

20 липня випадкова зустріч з колишніми коханими позбавить вас спокою. Не шкодуйте про втрачені стосунки. Це того не варто. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це останній день місячного циклу. О 20.00 відбудеться молодик, - говорить астролог. – У понеділок відчуватиметься вкрай низька працездатність. Швидко наставатиме втома. Частіше турбуватимуть песимістичні настрої. Не залишайте насамоті схильних до депресії друзів та знайомих. Понеділок дивуватиме несподіваними зустрічами та корисними знайомствами. Зростає напруження у стосунках між людьми. Не вистачатиме терпіння. Уникайте прямого протистояння з опонентами. Не йдіть на провокацію конфлікту. Виникатимуть перебої у роботі комп'ютерів та обчислювальної техніки. Підвищується аварійність на дорогах".

Овен

Надходитимуть невеликі суми грошей. Цього буде достатньо для покриття поточних витрат. Не купуйте побутової техніки.

Телець

Ваші доходи неспроможні забезпечити бажаного прожиткового рівня. Кризовий період триває. Оцінюйте ситуацію тверезо. Не ризикуйте.

Близнюки

Вкрай невдалий день. Ділові партнери будуть підводити. Замість очікуваного доходу доведеться рахувати збитки. Необхідні покупки краще здійснювати ввечері.

Рак

Не слід у цей день розпочинати оформлення важливих документів. Ставтеся скептично до порад оточуючих. Не виносьте хатні проблеми на розгляд друзів і знайомих.

Лев

Сумувати через матеріальну скруту не доведеться. На все необхідне грошей вистачатиме. Ще й трохи залишатиметься.

Діва

Дефіциту грошей не буде. Будьте щедрими на допомогу ближнім. Віддайте частину власних коштів на доброчинні справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 20-26 липня: коли відступлять неприємності і життя зміниться на краще

Терези

Позитивних змін у сфері фінансів не очікується. Потурбуйтеся про збереження та раціональне використання існуючих грошей.

Скорпіон

Збільшується відтік коштів. Деяка сума може бути просто загубленою. Пильнуйте під час здійснення операцій купівлі-продажу.

Стрілець

Фінансове питання стоятиме гостро. Від деяких покупок доведеться відмовитися. Зміна місця роботи суттєво не вплине на стан справ.

Козеріг

Ви можете одержати прибуток у вигляді спадку чи подарунку. Таким чином буде вирішено частину матеріальних проблем.

Водолій

Зберігається невисокий рівень матеріального забезпечення. Не залучайте чужі гроші до свого бізнесу. Незабаром доведеться сперечатися з партнерами через відсотки з доходів.

Риби

Гроші даватимуться нелегко. Подарунків долі годі очікувати. Лише мудра фінансова політика допоможе вийти зі скрутного становища без великих втрат.

З 20 по 24 липня погода в Україні буде коливатися від спеки до похолодання. У деяких регіонах очікуються дощі.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20 липня: чим дивуватиме і вражатиме понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі