вівторок, 02 листопада 2021 07:00

Гороскоп на 2 листопада: до кого доля буде особливо прихильною

Гороскоп на 2 листопада: до кого доля буде особливо прихильною
Для творчих людей день особливо вдалий. Фантазуйте. Розвивайте ораторські здібності. Фото: pixabay.com

2 листопада на деякий час можна забути про друзів і знайомих. Влаштовуйте особисте життя. Усе інше почекає. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Переважатиме оптимістичний настрій і бажання діяти, - говорить астрологиня. – Результат не примусить на себе чекати. Але намагайтеся не надто поспішати. Дбайте про якість. Бо доведеться двічі робити одну й ту ж роботу. Для творчих людей день особливо вдалий. Фантазуйте. Розвивайте ораторські здібності. Уміння переконувати людей допоможе досягти бажаного. Сни цього дня не передвіщатимуть неприємностей. Доля буде особливо прихильною до Тельців, Терезів і Риб".

Овен

Триває період втрат. Зведіть до мінімуму фінансовий ризик. Проведення важливих грошових операцій відкладіть до наступного тижня.

Телець

Помітних обмежень у коштах не буде. Але не буде й цікавих пропозицій щодо їх використання. Зачекайте. Здійснюйте лише необхідні виплати.

Близнюки

Додаткових прибутків не очікується. Але планові надходження прийдуть без затримок. Відносно вдало проходитимуть торговельні операції.

Рак

Покращити фінансове становище самотужки не вдасться. Але можна розраховувати на матеріальну підтримку. Її нададуть впливові люди.

Лев

Зовнішні економічні фактори не впливатимуть на ваш гаманець. Фінансове становище залишатиметься стабільним.

Діва

Обходьтеся наявною готівкою. Не варто залучати до свого бізнесу чужий капітал. Питання подальшого розподілу прибутку стоятиме гостро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад: кого цей місяць зробить по-справжньому щасливим

Терези

Подбайте про збереження своїх коштів. Не змінюйте основного напрямку діяльності. Це призведе до зниження доходів.

Скорпіон

Темпи зростання ваших доходів уповільнюються. Враховуйте це під час планування майбутніх витрат. Поповніть свої заощадження.

Стрілець

Віддавати людям у користування свої речі не слід. Вони повернуться пошкодженими. Не вносьте задаток на придбання нерухомості. Ціни незабаром зміняться.

Козеріг

Непорядні партнери прагнутимуть скористатися вашими грошима. Пильнуйте за рухом власних фінансів. Не укладайте угод про дольові внески у бізнес.

Водолій

Несприятливий день. Підписувати нові фінансові зобов'язання не час. Це може стати кроком до вашого розорення. Бережіть майно від пошкодження.

Риби

Гроші даватимуться нелегко. Їх вистачатиме тільки на щоденні витрати. Господарюйте економно. Не робіть боргів.

Астрологиня розповіла, кого щедро винагородить початок місяця.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 2 листопада: до кого доля буде особливо прихильною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі