вівторок, 19 жовтня 2021 07:00

Гороскоп на 19 жовтня: кому цей день принесе високі заробітки і кар'єрний ріст

Гороскоп на 19 жовтня: кому цей день принесе високі заробітки і кар'єрний ріст
Зірки сприятимуть сміливцям і винахідникам. Не варто довго вагатися. Фото: pixabay.com

19 жовтня намагайтеся гарно виглядати навіть у домашній обстановці. Не давайте приводу партнерам задивлятися на інших. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Пізнавайте щось нове, - говорить астрологиня. - Робіть наукові відкриття. Проводьте цікаві дослідження. Подорожуйте. Займайтеся спортом. Зірки сприятимуть сміливцям і винахідникам. Не варто довго вагатися. Реалізовуйте власні ідеї швидко. Але не забувайте добре проаналізувати наслідки своїх дій. Відмовтеся від гострих страв. Не вживайте алкоголю. Зберігайте ясність розуму. Продемонструйте шефу свої здібності. Добивайтеся підвищення. Кар'єрний ріст чекає на Близнюків і Левів, високі заробітки – на Скорпіонів і Риб".

Овен

Триває період випробування партнерських стосунків. Вдалий час, аби закінчити невдалий роман. Для збереження пари доведеться докласти зусиль.

Телець

У вас можуть з'явитися суперники. Не кидайте ситуацію напризволяще. Боріться за своє щастя. Особливо якщо цього бажатимуть і кохані.

Близнюки

В цілому справи йтимуть добре. Жалітися на скруту не доведеться. Дотримуйтеся букви закону. Не наражайтеся на штрафні санкції.

Рак

Не дозволяйте собі лінуватися. Цей день обіцяє добрий прибуток. На виграш годі сподіватися. До вас прийдуть лише зароблені гроші.

Лев

Безкомпромісність завадить вам порозумітися з партнерами. Спробуйте поступитися. Кохані з вдячністю теж підуть вам назустріч.

Діва

Діти активно добиватимуться вашої уваги. Відреагуйте на їхні звертання. Допоможіть доброю порадою. Пограйте разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну суне похолодання: прогноз на тиждень

Терези

Будете особливо ініціативними та легкими на підйом. Організуйте вечірню прогулянку. Можна пограти у теніс чи бадмінтон з коханими.

Скорпіон

Надійдуть очікувані гроші. Щаститиме на компетентних фінансових консультантів. Вдале співвідношення ціни та якості куплених товарів приємно здивує.

Стрілець

Не допускайте поспіху під час проведення грошових операцій. Так ви можете двічі сплатити за одну послугу чи товар. Перевіряйте чеки і решту.

Козеріг

Не поспішайте віддавати заставу на придбання нерухомості. Ви можете втратити ці гроші. Умови продажу змінюватимуться.

Водолій

Грошей вистачить на продукти і транспорт. Не беріть товари на виплату. Дочекайтеся надходження основного заробітку.

Риби

Збільшується фінансовий потік. Подбайте про надійне збереження грошей. Поповніть свої заощадження. Відкривайте депозитні рахунки.

Астрологиня розповіла, чому цей тиждень такий особливий.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 19 жовтня: кому цей день принесе високі заробітки і кар'єрний ріст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі