четвер, 19 березня 2020 07:00

Гороскоп на 19 березня: кому цей день принесе небачений успіх

Гороскоп на 19 березня: кому цей день принесе небачений успіх
Не треба доводити свою правоту на словах. Більш переконливими будуть результати виконаної роботи. Фото: pixabay.com

19 березня сумний настрій може заволодіти вами. Зателефонуйте друзям. Вислухайте і підтримайте один одного. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Більшість помилок у цей день буде допущено через упертість і самовпевненість, - говорить астролог. - Власні переконання заважатимуть людям об'єктивно сприймати реальність. Небачений успіх цей день принесе Водоліям, Стрільцям і Терезам. Дійти згоди з опонентами можна буде лише пізно ввечері. Не треба доводити свою правоту на словах. Більш переконливими будуть результати виконаної роботи. Бережіть дітей від ризикованих ігор".

Овен

Добре вестимуться справи лише після заходу сонця. По змозі вирішуйте майнові питання пізно ввечері. Підтримуйте добрі стосунки з родичами коханих. Спробуйте залагодити колишні непорозуміння.

Телець

Цей тиждень був неспокійним. Накопичилося відчуття втоми. Тому вечір четверга проведіть на самоті за приємним для вас заняттям.

Близнюки

Ваша економіка знаходитиметься у стані хиткої рівноваги. Плановий підхід до розподілу коштів дозволить почуватися впевненіше. Розпочніть активну переписку з цікавими для вас людьми.

Рак

Інтуїція може вас підвести. Не втрачайте здорового глузду. Майте запас грошей на непередбачені витрати. Оточуючі звертатимуться до вас по допомогу. Не відмовляйте людям. Незабаром і вам знадобиться чиясь підтримка.

Лев

Дедалі рідше траплятимуться вигідні пропозиції. Не відмовляйтеся від додаткової роботи. Подумайте про вдале розміщення наявного капіталу.

Діва

Грошей у кишені обмаль. Але шкодувати їх на доброчинні справи не слід. На жадібних людей чекають великі матеріальні втрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В кар'єрі знайшли стародавні кораблі

Терези

Обирайте безготівкову форму розрахунку за великі покупки. Слідкуйте за змінами курсу валют. Спробуйте подолати свої образи. Умійте прощати коханим недоречні слова і вчинки.

Скорпіон

Криза потроху минає. Наведіть лад у своїй бухгалтерії. Розрахуйтеся з боргами. Найбільші доходи йтимуть від участі у колективних проектах. Кохані постійно десь зникатимуть у справах. Це дратуватиме.

Стрілець

Буде достатньо роботи. Платитимуть за неї добре. Використовуйте можливість покращити своє матеріальне становище. Молодим родинам доведеться приймати перші складні рішення. Пари зі стажем повернуться до давніх протиріч. Дійте мудро.

Козеріг

Говоріть правду. Брехня стане причиною сварок з оточуючими. Власну неправоту краще визнати самим. Так ви збережете своє добре ім'я.

Водолій

Між вами й коханими встановляться довірливі стосунки. У вас буде можливість переконатися в надійності своїх партнерів.

Риби

Зможете знайти вихід зі складної фінансової ситуації. Заручіться підтримкою надійних партнерів. Планувати покупку авто поки що рано.

Астролог розповіла, яким знакам можна не боятися кризи.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 19 березня: кому цей день принесе небачений успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі