понеділок, 18 травня 2020 07:00

Гороскоп на 18 травня: як втекти від неприємностей

Гороскоп на 18 травня: як втекти від неприємностей
Понеділок стане днем випробування для керівників. Не складатиметься діалог з підлеглими. Фото: pixabay.com

18 травня важко буде налаштуватися на роботу. Всі проблеми здаватимуться надто серйозними. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Цього дня важко буде об'єктивно оцінювати події, - говорить астролог. – Страхи і відсутність достатньої поінформованості спричинять панічні настрої. Люди частіше потерпатимуть від головного болю. Понеділок стане днем випробування для керівників. Їм заважатиме надмірна самовпевненість. Не складатиметься діалог з підлеглими. Будьте великодушними. Не розпалюйте сварок. Оминайте агресивно настроєних осіб. Ніхто не подбає про ваші інтереси. Оточуючі егоїстично користуватимуться вашим добрим ставленням до них. Хочете втекти від неприємностей, більше думайте і дбайте про себе".

Овен

Не втрачайте відчуття реальності. Ваші чесноти незаперечні для друзів. А полонити серце коханих буде непросто.

Телець

Затримайтеся на роботі. Вигідні фінансові пропозиції надійдуть після заходу сонця. Не робіть великих покупок. Предмет вашого кохання не відповідатиме взаємністю.

Близнюки

Виникатиме нестримне бажання діяти. Контролюйте свої поривання. Деякі з них можуть призводити до вагомих фінансових втрат.

Рак

Тривалі стосунки з давніми партнерами можуть видатися вам нецікавими. Не шукайте кращих. Спробуйте оживити колишні почуття.

Лев

Частіше радьтеся з коханими. Разом ви знайдете кращі рішення. Не дозволяйте собі лінуватися. Забезпечити достатній рівень прибутку можна буде лише завдяки наполегливій роботі.

Діва

Усі ваші думки будуть зосереджені на розв'язанні фінансових проблем. Добре почуватимуться пари, зайняті спільною справою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики обіцяють дощі і пориви вітру

Терези

Не варто займатися одразу кількома справами, що потребують фінансових внесків. На це не вистачить матеріальних ресурсів. Тримайте коханих у курсі своїх справ. Тоді вони не сприйматимуть за правду плітки знайомих.

Скорпіон

День порожніх витрат. Гроші спливатимуть швидко. Поповнити кишеню буде важко. Придбані товари не служитимуть довго. Відкладіть покупку побутової техніки.

Стрілець

Ваші фінансові ініціативи гальмуватимуться. Обставини не сприятимуть проведенню у життя нових проектів. Не дійте всупереч обставинам. Зачекайте кращої нагоди.

Козеріг

Вас дратуватиме упертість партнерів. Не варто давати волю емоціям. Ви й самі не поспішаєте поступатися. Будьте гнучкими у поведінці.

Водолій

Вас не зупинятимуть перешкоди на шляху до збагачення. Тому й результати порадують. Подбайте про раціональний розподіл прибутку.

Риби

Гаманець поповнюватиметься в основному з альтернативних джерел заробітку. Кохані будуть готові на все заради вас. Тільки не на пропозицію залишитися друзями.

Тиждень з 18 по 24 травня стане вдалим для тих, хто уміє підлаштовуватися до людей та обставин. Астролог попередила, у які дні справи підуть найкраще.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18 травня: як втекти від неприємностей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі