неділя, 17 травня 2020 20:00

Гороскоп на 18-24 травня: у які дні справи підуть найкраще

Гороскоп на 18-24 травня: у які дні справи підуть найкраще
Думайте, плануйте, але не поспішайте втілювати це у життя. Фото: pixabay.com

Тиждень з 18 по 24 травня стане вдалим для тих, хто уміє підлаштовуватися до людей та обставин. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"За час, який країна провела в карантині, багато чого змінилося, - говорить астролог. - Звикнути до цього буде важко. Керівників дратуватиме повільний темп роботи працівників. Більшість справ гальмуватиме. Думайте, плануйте, але не поспішайте втілювати це у життя. Виграє той, хто досягатиме мети, доклавши найменше зусиль. Найкраще справи підуть у вівторок і суботу. Не беріться за чужу роботу. Економте сили".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вчіться працювати у парі і довіряти оточуючим. Тоді вдасться добре заробити. Грошей обмаль. Це змусить панікувати і відмовитися від великих витрат. Виручать бартер та вміння домовлятися.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Це вдалий час, аби вчитися та удосконалювати вміння. Записуйтеся на курси, добре пройде дистанційне навчання. Нові знання допоможуть знайти своє місце під сонцем навіть під час кризи.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Займетеся тим, що принесе користь і задоволення. Багато чого встигатимете, тому відчуєте себе на коні. У ваше життя повернуться колишні кохані. Дайте їм шанс. Здивуєтеся, як розвиватимуться ці стосунки і скільки незабутніх моментів принесуть.

Рак (22 червня – 22 липня)

Бракуватиме позитивних емоцій. Дивіться улюблені фільми, читайте книги. Гаманець поповниться у четвер. Стосунки з коханими напружені. Досить піддаватися у всьому. Це лише віддалить вас один від одного.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зменьшіть кількість співрозмовників, бо вони завадять рухатися вперед. Не беріть близько до серця щоденне бурчання партнерів. Поглиблюйте свої знання. Зараз ви здатні відшукати багато цікавого. Нове хобі згодом принесе гарні заробітки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Доведеться виправляти помилки, які допустили навесні. Не плануйте рух вперед, поки не наведете лад у справах. Нагадають про себе старі борги. Вдома розслабитися не вдасться. Поведінка коханих дратуватиме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали країну, яка першою відкрила громадські пляжі

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це час вражень і захоплень. У ваше життя прийдуть цікаві люди. Нові знайомства будуть вдалими та інформативними. Сміливо рухайтеся на зустріч долі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Довіряйте тільки собі. Покладатися зараз ні на кого не слід. Навколо буде чимало охочих нашкодити. Це час недоречних витрат. Не поспішайте задовольняти свої примхи. Зараз варто економити.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ваші можливості обмежені. Дотримуйтеся графіків, не підводьте колег. Якщо з кимось домовляєтеся про щось, задокументуйте це. Згодом вдасться уникнути суперечок і відмов. Ігноруйте провокаційні питання.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Це період внутрішнього накопичення сил. Укріплюйте імунітет, займайтеся інтелектуальним розвитком. Успіхи не забаряться. Нові знайомства виявляться багатообіцяючими. Почуття спалахнуть з новою силою.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Почуватиметеся щасливчиком. Багато проблем вирішите легко і самотужки. Годі на когось оглядатися. Будьте собою і чиніть так, як підказує серце. Не варто планувати великих витрат. Виграє той, хто економить. Зняти напругу і втому допоможуть пристрасні ночі.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Погано орієнтуєтеся у змінах, що відбулися на роботі і в політичному житті країни. Через необізнаність станете нерішучими. Найкраще справи підуть у тих, хто уміє зачекати і розібратися. Кохані викликатимуть почуття гордості. Їм нарешті вдасться зробити те, до чого йшли не один рік. Розділіть з ними радість перемоги.

16-17 травня своїми вчинками розчарують кохані, засмучуватимуть друзі. Астролог приголомшила прогнозом.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18-24 травня: у які дні справи підуть найкраще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі