неділя, 18 липня 2021 07:00

Гороскоп на 18 липня: у кого з'явиться шанс змінити своє життя на краще

Гороскоп на 18 липня: у кого з'явиться шанс змінити своє життя на краще
З початком інтимних стосунків варто зачекати. Краще перенести переговори. Фото: pixabay.com

Відкладіть покупку смартфона та ноутбука. Нова техніка принесе клопіт. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Агресивними стають вуличні тварини, - говорить астрологиня. – Не провокуйте собак та котів до укусів. Вчасно щеплюйте від сказу домашніх улюбленців. Це день ініціативних і наполегливих. Багатьом не сидітиметься на місці. Вони суватимуть ніс у чужі справи. Чим спровокують сварку. З початком інтимних стосунків варто зачекати. Краще перенести переговори. Домовленості порушуватимуться. Не варто закладати фундамент. Такі будівлі незабаром назвуть аварійними. На вихідних пильнуйте за кермом. Зачекайте із пошуком пари. У Тельців, Дів і Стрільців з'явиться шанс змінити своє життя на краще".

Овен

Не пропустіть корпоративної вечірки. Ви не будете обділені увагою представників протилежної статі. Ще й зможете поговорити про підвищення по роботі.

Телець

Не уникайте спілкування з батьками своїх коханих. Вони допоможуть вам не лише добрими порадами.

Близнюки

Ваші плани на вихідні не співпадатимуть з намірами партнерів. Наполягати на своєму не варто. Займіться кожен своїм справами.

Рак

Вам бракуватиме терпіння. Тому виховання малечі доручіть комусь із старших родичів. Самі ж поблукайте разом з коханими парком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обвалилася ціна найдорожчої ягоди: за тиждень лохина подешевшала на 200 грн

Лев

Відпочиньте удвох з милими у колі давніх друзів. В такому оточенні у вас з коханими не буде приводу для взаємних претензій.

Діва

Не плануйте великої кількості ділових контактів. Родина сумувала без вашої уваги цілий тиждень. Побудьте з близькими у вихідні.

Терези

Відкладіть намічені справи. Кохані бажатимуть провести вільний час за межами дому. Підтримайте їхню ініціативу. Ви про це не пошкодуєте.

Скорпіон

Дозвольте дружині (чоловіку) добре відпочити після напруженого робочого тижня. Візьміть на себе усі хатні клопоти.

Стрілець

Присвятіть вільний час дітям. Вони потребуватимуть мудрої розради. Не сперечайтеся з родичами з приводу підходів до виховання малечі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 12-18 липня: середина літа потішить цінами на нерухомість

Козеріг

Не засиджуйтеся вдома. На вас чекають цікаві пригоди і приємне спілкування з новими знайомими.

Водолій

Усе йтиме всупереч вашим планам. Зібратися компанією не вдасться. Боротися з обставинами не слід. Займайтеся тим, що приносить задоволення.

Риби

Організуйте для сім'ї культурну програму на вихідні. Насолодіться спогляданням шедеврів мистецтва. Відпочиньте від повсякденних турбот.

17-18 липня уникайте великого фізичного навантаження. Організм потребуватиме повноцінного відпочинку.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18 липня: у кого з'явиться шанс змінити своє життя на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі