четвер, 18 червня 2020 07:00

Гороскоп на 18 червня: астролог зробила неочікуваний фінансовий прогноз

Гороскоп на 18 червня: астролог зробила неочікуваний фінансовий прогноз
Гроші йтимуть до кишень Близнюків, Дів і Водоліїв. Фото: pixabay.com

18 червня люди порушуватимуть обіцянки. Активізуються злі язики. Розраховувати треба на власні сили і досвід. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Дії людей у цей день будуть мало результативними, - каже астролог. - Перш за все це траплятиметься через ненадійність партнерів. Зберігати емоційну рівновагу буде непросто. Не поспішайте розповсюджувати сенсаційні новини. Вони виявляться вигадкою. Триває період підвищеної аварійності на дорогах. По можливості менше часу проводьте за кермом. Вас турбуватиме велика кількість непродуктивного спілкування. Потерпіть. Знайти спокій і затишок ви зможете лише пізно ввечері. Гроші йтимуть до кишень Близнюків, Дів і Водоліїв".

Овен

Цей день не принесе помітного прибутку. Збільшується відтік грошей. Не варто купувати меблі та предмети інтер'єру.

Телець

Відкладіть здійснення нових фінансових проектів до наступного тижня. Вирішення поточних майнових питань краще перенести на вечірню годину.

Близнюки

Дефіциту коштів не буде. Використайте можливість поповнити свої заощадження. Не здавайте у ремонт власну техніку.

Рак

Одержана сума буде меншою за очікувану. З вас можуть стягнути штраф. Намагайтеся утримувати розумний баланс між доходами й витратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порахували, скільки українців отримали карантинну тисячу

Лев

Не підписуйте майнових доручень. Ризикуєте втратити своє майно. Будьте обережні з чужими грошима. Записуйте розходи до дрібниць. Будьте готові надати детальний звіт.

Діва

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Не відмовляйтеся від додаткового підробітку. Грандіозні фінансові плани складати не час. Губитимуться дрібні речі.

Терези

Суттєвих змін не очікується. Більших витрат потребуватимуть діти. Не відмовляйтеся від участі у благодійних проектах.

Скорпіон

Грошей ледве вистачатиме на щоденні витрати. Виникне необхідність позичити деяку суму до надходження прибутку. Пережити скруту допоможуть відкладені заощадження.

Стрілець

Ваші фінансові можливості обмежені. Суттєвих прибутків не очікується. Ведіть планову економіку. Не допускайте заборгованостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відрізнити отруйних змій від безпечних

Козеріг

Фінансові справи йтимуть з непередбаченими перешкодами. Не робіть ставку на допомогу партнерів. Купувати електроніку не час.

Водолій

Більшість грошових операцій плануйте на вечірню годину. Добре вестимуться справи з оформлення спадку та нерухомості.

Риби

Беріть участь у колективних фінансових проектах. Допомагайте людям у скруті. Не дбайте про власне збагачення.

Сонячне затемнення відбудеться 21 червня о 9:41 за київським часом. Його вплив будемо відчувати протягом цього та наступного тижнів.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18 червня: астролог зробила неочікуваний фінансовий прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі