понеділок, 17 серпня 2020 07:00

Гороскоп на 17 серпня: як розпочнеться передостанній тиждень літа

Гороскоп на 17 серпня: як розпочнеться передостанній тиждень літа
Цього дня люди бурчатимуть і сперечатимуться. Догодити шефу, свекрусі чи тещі буде непросто. Фото: pixabay.com

17 серпня – не найкращий день для пошуку своєї пари. Ви можете стати жертвою любовних інтриг. Стережіться заздрісних друзів. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Місяць спадає. Швидко наставатиме втома, - говорить астролог. – Цього дня люди бурчатимуть і сперечатимуться. Догодити шефу, свекрусі чи тещі буде непросто. Під час напружених розмов постійно згадуватимуться колишні негаразди. При потребі саме цього дня слід звертатися до психологів. Добра нагода проаналізувати причини невдач в особистому житті та на роботі. Пильнуйте за самопочуттям. Стережіться службових романів. Вони принесуть багато страждань. Знайдіть кращий спосіб розвіяти самотність".

Овен

День складних рішень. Зовнішні обставини не сприятимуть укріпленню фінансового становища. Зважте свою платоспроможність.

Телець

Є ризик помилково розпорядитися власними коштами. Не приймайте одноосібних рішень щодо здійснення великих фінансових операцій. Послухайте поради партнерів чи друзів.

Близнюки

Не плануйте на цей день важливих ділових переговорів. Вони обернуться на збитки. Бережіть свої оселі й гаманці від злодіїв.

Рак

Перевіряйте виставлені вам рахунки. Не дозволяйте себе ошукати. Похід по крамницях краще здійснити ввечері.

Лев

Кишеня значною мірою поповниться за рахунок додаткових джерел доходів. Не дозволяйте собі лінуватися. Матеріальної допомоги потребуватимуть старші члени родини.

Діва

Не йдіть на фінансовий ризик. Участь у новому проєкті згодом стане обтяжливою для вас. Слідкуйте за змінами на ринку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погода в Україні: синоптики попереджають про небезпеку

Терези

Покращення матеріального становища не буде. Ваші фінансові ініціативи наражатимуться на перешкоди. Шукайте нестандартних рішень.

Скорпіон

Повикидайте з дому зайві старі речі. Пильнуйте за роботою електроприладів. Майте певну суму на проведення термінового ремонту техніки.

Стрілець

Вигідних фінансових пропозицій годі очікувати. Дорого коштуватимуть транспортні перевезення. Купувати одяг та взуття не слід. Вони не носитимуться.

Козеріг

Ситуація залишається складною. До приходу чергової зарплатні доведеться ще зачекати. Проведіть ревізію своїх активів. Шукайте додаткові засоби економії.

Водолій

Грошей буде вдосталь, але реалізувати нові фінансові проекти ви не зможете. Шкодувати за втраченими можливостями не час. Працюйте на перспективу.

Риби

Приймати рішення про зміну роботи не слід. Матеріальної вигоди це не принесе. Куплені у цей день речі не служитимуть довго.

Тиждень з 17 по 23 серпня – це час людей сміливих, які знають собі ціну і готові до вирішення серйозних питань. Астролог розповіла, що треба встигнути зробити, аби щастило восени.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 17 серпня: як розпочнеться передостанній тиждень літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі