вівторок, 17 березня 2020 07:00

Гороскоп на 17 березня: фінансовий прогноз, що не залишить байдужим жодного

Гороскоп на 17 березня: фінансовий прогноз, що не залишить байдужим жодного
Не ухиляйтеся від виконання узятих на себе обов'язків. Говоріть правду. Фото: astrozodiac.net

17 березня – доба прикрих помилок. Люди будуть діяти навмання, не продумуючи наперед наслідків своїх дій. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Підвищується напруження у суспільстві, - каже астролог. - Здатність логічно мислити знижується. Стримуйте бажання швидко щось змінити. Не ухиляйтеся від виконання узятих на себе обов'язків. Говоріть правду. Не поширюйте пліток. Так ви нашкодите і людям, і собі. Невдалий день для занять серйозною аналітичною роботою. Буде багато помилок".

Астролог дає фінансовий прогноз, що не залишить байдужим жодного.

Овен

За необхідності скористайтеся власним фінансовим запасом. Не позичайте у людей грошей. Розпочинати ремонтні роботи не час.

Телець

Справи йтимуть нормально. Приймайте зважені рішення щодо розподілу наявної готівки. Не відмовляйтеся від додаткової роботи вдома. Вона буде прибутковою.

Близнюки

Зачекайте із прийняттям рішень про використання своїх фінансів. Наприкінці робочого дня ситуація може кардинально змінитися.

Рак

День ризикованого бізнесу. Можна немало виграти. Але й програти солідну суму можна теж. Не втрачайте здатності раціонально мислити.

Лев

Розраховуйте на мінімальний прибуток. Термінові витрати поглинатимуть увесь заробіток.

Діва

Не приймайте запрошення на нову роботу. Заробітки не виправдають сподівань. Не беріть кредитів. Виникнуть проблеми з їх погашенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 14-15 березня: що робити, аби мрії почали здійснюватися

Терези

Ви можете недорахуватися грошей у кишені. Пильнуйте за гаманцем. Відкладіть придбання електричного обладнання. Воно не служитиме довго.

Скорпіон

У вашому розпорядженні обмежена сума, але критичного дефіциту коштів не буде. Продумайте свою фінансову політику на місяць уперед.

Стрілець

Заощадити частину заробленого не вийде. Щоденні витрати поглинатимуть увесь прибуток. Скористайтеся фінансовою підтримкою близьких.

Козеріг

Загублені речі не повернуться до вас. Знижується ефективність роботи. Відповідно зменшаться прибутки. Поставтеся до цього по-філософськи.

Водолій

Поверніться до розгляду давніх майнових проблем. На цей раз вихід буде знайдено. Вчасно гасіть заборгованість.

Риби

Достатньо прибутковий день. Не поспішайте витрачати зароблене. Вдалих внесків зробити не вдасться. Не змінюйте основного напрямку роботи.

Весна прийшла в Україну без запізненнь, але подарує ще кілька сюрпризів. Посеред квітня вночі можливі заморозки. А травень порадує мало не літнім теплом. Улітку тепло чергуватиметься із прохолодою та інтенсивними дощами з градом.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 17 березня: фінансовий прогноз, що не залишить байдужим жодного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі