четвер, 16 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 16 квітня: чиє життя зміниться на краще

Гороскоп на 16 квітня: чиє життя зміниться на краще
Загострюється інтуїція у лікарів. Їхнім діагнозам варто довіряти. Фото: pixabay.com

16 квітня час здійснити заповітні мрії. Вам усе буде під силу. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Оточуючі будуть вражені вашою енергійністю. Можлива поява нових романтичних стосунків, - говорить астролог. – Це день музикантів, поетів й архітекторів. Ви помічатимете красу всюди. Вчасно прийдуть потрібні рими й оригінальні творчі рішення. Загострюється інтуїція у лікарів. Їхнім діагнозам варто довіряти. Будьте милосердними. Прислухайтеся до голосу свого серця. У Раків і Левів, Терезів і Скорпіонів життя зміниться на краще. Намагайтеся не ранити людей грубим словом чи поганою поведінкою. Сентиментальні натури не зможуть стримувати сліз".

Овен

Утримайтеся від іронічних висловлювань на адресу близьких. Особливо у присутності сторонніх. Стосунки можуть бути зіпсовані надовго.

Телець

Ви надто хвилюватиметесь через непорозуміння з дітьми. Опануйте себе. Не драматизуйте ситуацію. Вихід знайдете несподівано.

Близнюки

Спостерігатиметься спад ділової активності. Тому знижуються заробітки. Не відмовляйтеся від фінансової підтримки близьких.

Рак

Ваші розрахунки виправдаються. Фінансова ситуація стабілізується. Але з великими покупками ще не варто поспішати. Сумний настрій заволодіє вами. Зателефонуйте друзям.

Лев

Розмір доходів потішить. Можна побалувати себе смачненьким. Обновки купувати не час. Вечір приготує для вас приємні несподіванки. Звільніть його для інтимного спілкування з милими.

Діва

Добре вестимуться справи лише після заходу сонця. Краще вирішуйте майнові питання пізно ввечері. Нічна робота принесе гарні заробітки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки вихідних матимемо у травні

Терези

Буде достатньо роботи. Платитимуть за неї добре. Використовуйте можливість покращити своє матеріальне становище. Скоротіть витрати на розваги.

Скорпіон

Очікуються зміни на краще. Ви зможете знайти вихід зі складної фінансової ситуації. Але розраховувати на швидкий заробіток не варто. Виробляйте нову стратегію спілкування з оточуючими. Будьте непередбачувані у своїх реакціях на їхні дії.

Стрілець

Ваш бюджет суттєво не поповниться. Відчуватиметься дефіцит коштів. Не допускайте втрат через неуважність. Укладання фінансових угод відкладіть до понеділка.

Козеріг

Вам з коханими не вистачає відвертості. Не очікуйте від них інтуїтивно правильних кроків. Попросіть про допомогу чи підтримку.

Водолій

Спільні турботи тісніше зв'яжуть вас з партнерами. Самі по собі відпадуть колишні сумніви й непорозуміння. Інтуїція може вас підвести. Не втрачайте здорового глузду. Майте запас грошей на непередбачені витрати.

Риби

Почуватиметеся більш спокійно і впевнено. Відповідно стануть більш теплими стосунки з оточуючими. На вас чекає доленосна зустріч.

Астролог розповіла, коли не варто стригти і фарбувати волосся та на які знаки чекає фінансовий успіх.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16 квітня: чиє життя зміниться на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі