четвер, 15 липня 2021 07:00

Гороскоп на 15 липня: такого передбачення не чекав ніхто

Гороскоп на 15 липня: такого передбачення не чекав ніхто
Особливо знервованими будуть жінки. Сльози литимуться з найменшого приводу. Фото: pixabay.com

15 липня не перекладайте на коханих відповідальність за відсутність злагоди у домі. Лише разом ви зможете щось змінити. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Важко буде зарання передбачити розвиток подій цього дня, - говорить астрологиня. - Не складайте грандіозних планів. Дозвольте справам іти своїм ходом. Не беріть на віру нову інформацію. Будьте готові терпеливо реагувати на зміни настрою оточуючих. Особливо знервованими будуть жінки. Сльози литимуться з найменшого приводу. Виносити остаточні рішення з важливих питань не час. Звільніть дім від зайвих речей. Помийте вікна. Більше простору і світла пустіть у своє помешкання".

Овен

Не плануйте здійснення значних фінансових операцій. Замість доходу ви матимете збиток. Обмежте поточні витрати.

Телець

Гроші водитимуться у кишені, проте не задовольнятиме їхня кількість. Відчуватиметься фінансовий дефіцит. Матеріальної підтримки потребуватимуть старші родичі.

Близнюки

У цей день ви зможете знайти можливість поправити свої фінансові справи. Але розмір доходів збільшиться лише наступного тижня. Працюйте на перспективу.

Рак

Спостерігайте за змінами на ринку. Відповідно до них скоригуйте фінансові плани. Вкладені зараз у нові проекти гроші не дадуть бажаного прибутку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли українцям чекати послаблення спеки

Лев

Перевіряйте оформлення гарантійних паперів під час здійснення покупки. У разі виявлення дефекту вам доведеться відстоювати свої права як споживача.

Діва

Не беріть участі у майнових суперечках. Вони вирішуватимуться не на вашу користь. Частину прибутку віддайте на благодійні справи.

Терези

Затримайтеся на роботі. Справи краще йтимуть у вечірню годину. Після заходу сонця може надійти невелика сума грошей.

Скорпіон

На вас чекає багато дрібних витрат у першій половині дня. На високі заробітки розраховувати не варто. Проте від цього дня фінансові справи повернуть на краще.

Стрілець

Вирішуйте усі фінансові питання у порядку їх надходження. Не відкладайте на потім. Інакше сума заборгованості швидко ростиме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто має шанс загартувати свій організм на рік уперед – медичний прогноз астрологині

Козеріг

Утримуватися на достатньому рівні матеріального забезпечення допоможуть додаткові джерела прибутку. Спочивати не час. На працьовитих чекають добрі заробітки.

Водолій

Виникатимуть затримки з виплатами грошей. Торгівля йтиме мляво. Не варто у цей день купувати транспортну техніку.

Риби

Велика частка зароблених грошей піде на задоволення потреб близьких людей. Ваш бюджет може не витримати такого навантаження. Не втрачайте здорового глузду.

Астрологиня дала прогноз на тиждень. Її передбачення не залишать байдужим нікого.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 15 липня: такого передбачення не чекав ніхто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі