понеділок, 15 червня 2020 07:00

Гороскоп на 15 червня: чого чекати від містичного понеділка

Гороскоп на 15 червня: чого чекати від містичного понеділка
Оточуючі частіше прислухатимуться до голосу інтуїції. Та втрачати відчуття реальності не слід. Фото: pixabay.com

15 червня у родинах пануватиме злагода. Партнери стануть ближчими одне до одного. Даруйте коханим більше тепла і турботи. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Цей день схилятиме людей до містики, - говорить астролог. - Збіги обставин у понеділок не вважатимуться випадковими. Оточуючі частіше прислухатимуться до голосу інтуїції. Та втрачати відчуття реальності не слід. Передчуття рідко виправдовуватимуться. Пильнуйте у крамницях. Перевіряйте якість товару. Не беріть на віру рекламні обіцянки. Нові романтичні історії будуть яскравими, але безперспективними. Не робіть далекоглядних висновків з подій цього дня. Усе неоднозначно".

Овен

Спостерігатиметься зменшення фінансового потоку, а список витрат зростає. Не допускайте корпоративних конфліктів. Вони спровокують зниження доходів компанії.

Телець

Очікувані гроші не надійдуть. Ситуація залишатиметься складною. Не кидайте незавершених фінансових справ. Уникайте заборгованостей.

Близнюки

Добре налагоджений бізнес принесе високі доходи. Нові фінансові кроки можуть бути збитковими. Не купуйте одяг і взуття.

Рак

На ваш гаманець лягає занадто велике навантаження. Вихід зі скрути знайдеться не одразу. Шукайте додаткові способи економії. Продавати власне майно не час.

Лев

Надходитимуть невеликі суми грошей. Це дозволить забезпечити щоденний прожиток. Розділіть витрати на двох з партнером. Не здавайте у ремонт свої речі.

Діва

Докладіть зусиль для покращення матеріального становища. Сподіватися на удачу не слід. На необачних чекають немалі збитки. Плануйте витрати заздалегідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не тільки Київ: назвали області, де не можна послаблювати карантин

Терези

Фінансове питання стоятиме гостро. Доходів не передбачається. Зведіть до мінімуму фінансові операції. Куплений одяг не буде носитися.

Скорпіон

Надходитимуть сумнівні фінансові пропозиції. Зберігайте зважену позицію. Не поспішайте витрачати гроші.

Стрілець

Справи йтимуть з перемінним успіхом. Прибутки зростуть, але виникнуть непередбачені витрати. Не час купувати предмети розкоші. Придбайте прості функціональні речі.

Козеріг

Удача супроводжуватиме вас. Навіть за наявності фінансового дефіциту вдасться придбати необхідні речі за помірну ціну. За деякі послуги можна буде розрахуватися бартером.

Водолій

У вашій кишені невелика сума. Є ризик придбати дешевий непотріб. Зважайте на якість покупки. Інакше доведеться платити двічі.

Риби

Нових надходжень не буде. Додаткових внесків потребуватимуть молодші члени родини. Не бажано укладати фінансові угоди. Нові проекти принесуть збитки.

Тиждень з 15 по 21 червня запам'ятається надовго, бо закінчиться Сонячним затемненням.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 15 червня: чого чекати від містичного понеділка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі