середа, 15 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 15 квітня: астролог назвала знаки, на які чекає фінансовий успіх

Гороскоп на 15 квітня: астролог назвала знаки, на які чекає фінансовий успіх
Не варто фарбувати волосся. Ризикуєте завдати шкоди власній зовнішності. Фото: pixabay.com

15 квітня не варто стригтися. Зрізане у цей день волосся погано ростиме. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Намагайтеся не складати напруженого графіку робочого дня, - говорить астролог. - До основної роботи додаватимуться безліч дрібних незапланованих справ. У результаті ввечері не вистачатиме сил на прості хатні клопоти. Відмовтеся від інтенсивних косметичних процедур. Не варто фарбувати волосся. Є ризик пошкодити його структуру і завдати шкоди власній зовнішності. Фінансовий успіх зірки обіцяють Терезам і Скорпіонам".

Овен

Стримуйте себе від великих витрат. Не допускайте марнотратства. Найближчим часом суттєвих доходів не очікується.

Телець

День невдалих покупок. Нові речі матимуть приховані вади. Не обіцяйте людям матеріальної підтримки. Надлишку грошей не буде.

Близнюки

Несприятливий день для здійснення великих грошових операцій. Придивляйтеся до змін на ринку. Наведіть лад у фінансових паперах. Не позичайте людям грошей.

Рак

Куплені у цей день речі не служитимуть довго. Внесені у нові проекти гроші прибутку не принесуть. Пильнуйте за гаманцем.

Лев

Перевіряйте крани перед виходом з дому. Не залишайте без нагляду працюючу побутову техніку. Пильнуйте за роботою газових плит. Можливі побутові аварії.

Діва

Ви не зможете скористатися заробленими грошима. Вони швидко розійдуться на сплату невідкладних рахунків. Відмовтеся від кредиток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 14 квітня: чим здивує середина весни

Терези

Заздалегідь продумані фінансові операції будуть економічно вигідними. Уникайте експромту. Інтуїція може вас підвести.

Скорпіон

Активніше беріться за роботу. Намагайтеся подолати скрутне фінансове становище. Є шанс повернути справи на краще.

Стрілець

Не погоджуйтеся на участь у фінансових авантюрах. Власними руками влаштуєте собі пастку. Задовольніться малими заробітками.

Козеріг

Несприятливий день для здійснення торговельних операцій. Не спокушайтеся на вигідні пропозиції. Врешті-решт понесете збитки. Не звертайтеся до послуг сервісних служб.

Водолій

Без сторонньої підтримки вам не заробити достатньої суми грошей. Активніше співпрацюйте з партнерами. Застрахуйте своє авто.

Риби

Грошового приходу не очікується. Купляти у цей день нерухомість небезпечно. Виконувати ремонтні роботи вдома – теж. Це буде дорого й неякісно.

Астролог назвала знаки, яким вдасться швидко схуднути.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 15 квітня: астролог назвала знаки, на які чекає фінансовий успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі