пʼятниця, 14 серпня 2020 07:00

Гороскоп на 14 серпня: чого не можна робити у цей день

Гороскоп на 14 серпня: чого не можна робити у цей день
Не розпочинайте судових процесів. Відстояти правду у такий спосіб не вийде. Фото: pixabay.com

14 серпня – день великих фінансових потрясінь. Будьте готові оперативно вирішувати проблемні питання. Не розраховуйте на підтримку знайомих. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Цього дня обставини жорстко тиснутимуть на людей, - говорить астролог. – Особливо на керівників великих і малих рангів. Збільшиться кількість рейдів представників виконавчої влади з перевірками на підприємства та в організації. Не розпочинайте судових процесів. Відстояти правду у такий спосіб не вийде. Пильнуйте за малечею. Їхні пустощі можуть призвести до нещасних випадків. Літнім людям слід уникати падіння. Пересувайтеся у супроводі когось із знайомих. Приємних сюрпризів буде мало. Грошей не вистачатиме на покриття усіх витрат. Розраховуйтеся за надані послуги готівкою. Не виставляйте своїх речей на продаж".

Овен

Не викликайте коханих на відверту розмову. Ви можете багато зайвого наговорити один одному. Розважтеся кожен по-своєму.

Телець

Знижуються ваші потреби у сексуальних контактах. Дружини (чоловіки) можуть невірно зрозуміти вас. Не позбавляйте їх тепла й ласки.

Близнюки

Уникайте любовного трикутника. Найбільше проблем від цього матимете саме ви. Умійте вчасно розпрощатися з колишніми коханими.

Рак

Романтичного настрою не буде. Задовольніть своє бажання побути наодинці. Послухайте улюблену музику.

Лев

Цього дня ви гостро реагуватимете на недоречні вчинки партнерів. Не давайте волю язику. Умійте контролювати себе за будь-яких обставин.

Діва

Розбудити пристрасть у серці коханих не вдасться. Вони будуть пригнічені щоденними клопотами. Запропонуйте свою допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медовий спас 2020: що святять і чого не можна робити 14 серпня

Терези

День пройде занадто швидко. Робота не залишатиме вільного часу. Особисті плани доведеться змінювати. Не йдіть всупереч обставинам. Зачекайте.

Скорпіон

Намагайтеся дотримуватися даного партнерам слова. Скорегуйте графік своєї роботи. Звільніть вечір. Не відкладайте зустрічі.

Стрілець

У вашому колі з'являться нові впливові знайомі. Зав'язувати з ними близькі стосунки не варто. Тримайте дистанцію. Добра не буде з такого роману.

Козеріг

Кохані будуть уникати зустрічі з вами. Така їхня поведінка боляче вразить вас. Не поспішайте впадати у відчай. Незабаром непорозуміння владнається.

Водолій

Ви відчуєте потребу у надійних стосунках. Придивіться. Кохані теж бажають змін. Час перейти на новий рівень.

Риби

Цілий день оточуючі псуватимуть вам настрій. Не несіть роздратування додому. Ви можете згарячу образити коханих.

Фінансова криза вже дає про себе знати. Грошей у гаманці небагато, а ціни зросли. Астролог дала поради, як прожити тиждень з 10 по 16 серпня, аби він став найкращим періодом літа.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 14 серпня: чого не можна робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі