понеділок, 12 липня 2021 07:00

Гороскоп на 12 липня: що цього дня робити не можна

Гороскоп на 12 липня: що цього дня робити не можна
Не варто призначати серйозні перемовини та перше побачення. Фото: pixabay.com

12 липня не варто купувати одяг та взуття. Воно не носитиметься. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня люди будуть діяти інстинктивно, часто всупереч здоровому глузду, - говорить астрологиня. – Бурхливі емоційні реакції можуть спалахувати від найменшого зовнішнього подразнення. Не варто призначати серйозні перемовини та перше побачення. Обставини складатимуться не в найкращий спосіб. Краще на пару днів відтермінувати оформлення ділових та фінансових паперів. Добре йтиме робота руками. Майстри створюватимуть чудові вироби. Перукарі вдало експериментуватимуть. Цього дня не можна працювати на городі, прати, косити і ремонтувати авто".

Овен

Зберігається невисокий рівень матеріального забезпечення. Не залучайте чужі гроші до свого бізнесу. Незабаром доведеться сперечатися з партнерами через відсотки з доходів.

Телець

Дефіциту грошей не буде. Будьте щедрими на допомогу ближнім. Віддайте частину власних коштів на доброчинні справи.

Близнюки

Надходитимуть невеликі суми грошей. Цього буде достатньо для покриття поточних витрат. Час придбати побутову техніку.

Рак

Ви можете одержати прибуток у вигляді спадку чи подарунку. Таким чином буде вирішено частину матеріальних проблем.

Лев

Сумувати через матеріальну скруту не доведеться. На все необхідне грошей вистачатиме. Ще й трохи залишатиметься.

Діва

Вкрай невдалий день. Ділові партнери можуть підвести. Замість очікуваного доходу доведеться рахувати збитки. Необхідні покупки краще здійснювати ввечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня назвала знаки, здоров'ю яких можна позаздрити

Терези

Збільшується відтік коштів. Деяка сума може бути просто загубленою. Пильнуйте під час здійснення операцій купівлі-продажу.

Скорпіон

Позитивних змін у сфері фінансів не очікується. Потурбуйтеся про збереження та раціональне використання існуючих грошей.

Стрілець

Не слід розпочинати оформлення важливих документів. Державні організації працюватимуть із затримками. Процедура коштуватиме дорого.

Козеріг

Гроші даватимуться нелегко. Подарунків долі годі очікувати. Лише мудра фінансова політика допоможе вийти зі скрутного становища без великих втрат.

Водолій

Фінансове питання стоятиме гостро. Від деяких покупок доведеться відмовитися. Зміна місця роботи суттєво не вплине на стан справ.

Риби

Ваші доходи неспроможні забезпечити бажаного прожиткового рівня. Кризовий період триває. Оцінюйте ситуацію тверезо. Не ризикуйте.

Тиждень з 12 по 18 липня буде багатим на знайомства. Не поспішайте зближуватися з тими, кого бачите вперше.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 12 липня: що цього дня робити не можна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі