вівторок, 10 березня 2020 07:00

Гороскоп на 10 березня: як зробити цей день найбільш успішним

Гороскоп на 10 березня: як зробити цей день найбільш успішним
Читайте та слухайте книги, дивіться пізнавальні програми, записуйтеся на навчальні курси. Фото: astrozodiac.net

10 березня прокиньтеся якомога раніше і зробіть щось своїми руками. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Цей день сприяє зростанню творчого натхнення, - каже астролог. – Поетам, дизайнерам і майстрам-ремісникам не час сидіти без роботи. Виготовлені ними вироби нестимуть особливу енергетику. Щоб зробити цей день найбільш успішним, не забувайте про саморозвиток. Читайте та слухайте книги, дивіться пізнавальні програми, записуйтеся на навчальні курси. Ввечері приготуйте для родини вишукану страву. Нікуди не поспішайте. Насолодіться спілкуванням з рідними і друзями. Може з'явитися сухий кашель. Корисними будуть інгаляції. Прогрійтеся в сауні. Не допускайте зневоднення організму".

Овен

Щаститиме у дрібницях. Великого заробітку не буде. Більшість грошей ітиме на щоденні потреби. Виставляти свої речі у продаж не слід. За них не дадуть справжньої ціни.

Телець

Нічого доброго цей день не обіцяє. Спокусливі фінансові пропозиції виявляться оманою. Доведеться обходитися малим.

Близнюки

З'являться додаткові шанси підвищити свої заробітки. Зумійте ними скористатися. На вас чекає приємна зустріч. Серед оточуючих помітите людину зі схожими поглядами.

Рак

Ваша кишеня поповниться. Відкривайте депозитні рахунки. Беріть участь у благодійних акціях. Купуйте телефони. Надійдуть приємні звістки. Запросіть у гості давніх приятелів.

Лев

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Зустрічі з вами шукатимуть нові знайомі. Вони матимуть серйозні наміри. Визначтеся, наскільки цікаві для вас ці стосунки.

Діва

Зірки сприятимуть вашому збагаченню. Але обрати правильний напрямок діяльності мусите ви самі. Зробіть усе можливе для поповнення гаманця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від +22 до мокрого снігу: синоптики здивували прогнозом на найближчий тиждень

Терези

Самотнім час активізувати пошук своєї пари. Можна звернутися до послуг шлюбних агентств. Ваші шанси на успіх зростають.

Скорпіон

Зведіть до мінімуму фінансову активність. Спостерігайте за змінами на ринку. Вчасно зробіть відповідні поправки у свої розрахунки. Подбайте про зовнішній вигляд. Коханим приємно буде бачити вас у найкращій формі.

Стрілець

Надходження грошей затримується. Забезпечити усі потреби не вдасться. Через брак коштів доведеться змінити плани. Денна заклопотаність не залишить сил на особисте. Кохані вас зрозуміють.

Козеріг

Приїзд родичів змінить ваші плани. Але спілкування з ними принесе багато приємних моментів. Виявіть свою гостинність.

Водолій

Легко розв'язуватимуться майнові питання. Проте за здійснення великих грошових операцій братися не слід. Просувайтеся вперед невеликими кроками.

Риби

Звільніть свій вечір від справ. Проведіть його з коханими. Приготуйте щось разом. Поділіться новинами за день.

Тиждень з 9 по 15 березня принесе чимало пригод. Те, що здавалося складним і неперспективним, раптом почне вдаватися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 10 березня: як зробити цей день найбільш успішним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі