середа, 10 березня 2021 07:00

Гороскоп на 10 березня: чим здивує найзагадковіший день у році

Гороскоп на 10 березня: чим здивує найзагадковіший день у році
Поруч опинятимуться потрібні люди, які виручать, порадять, застережуть і допоможуть. Фото: pixabay.com

10 березня не дайте дітям посварити вас з дружиною чи чоловіком. Дотримуйтеся однакових поглядів на виховання малечі. Тоді вона не зможе маніпулювати вами. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня не можна розпочинати будівництво і розсилати своє резюме, - говорить астрологиня. – Співбесіда не дасть бажаного результату. Не провокуйте аварійних ситуацій. Перед початком роботи переконайтеся у цілісності деталей машин, за якими збираєтеся працювати. Це один із найзагадковіших днів у році. Вам вдаватиметься те, що раніше було не під силу. Поруч опинятимуться потрібні люди, які виручать, порадять, застережуть і допоможуть. Успіх прийде у життя наполегливих та працьовитих".

Овен

Грошей у гаманці стає більше. Але відчуття фінансової стабільності не виникає. Вашим гаманцем намагатимуться скористатися оточуючі. Не допускайте безконтрольних витрат.

Телець

Радники з фінансових питань не допоможуть вам уникнути скрутного становища. Зведіть до мінімуму грошові операції. Вдалих внесків зробити не вдасться.

Близнюки

Відчуватиметься дефіцит бюджету. Та спроба змінити становище на краще може призвести до розорення. Зачекайте. За тиждень усе владнається.

Рак

Розраховуйте на наявну в гаманці суму. Переговори щодо співпраці з новими фінансовими партнерами відкладіть до кінця тижня.

Лев

Не допускайте фінансової залежності від оточуючих. Сил та коштів вистачатиме для самостійного ведення майнових справ.

Діва

Контролюйте свої бажання. Вони штовхатимуть вас на участь у фінансових авантюрах. Ризик не виправдається. Відкладіть придбання нових засобів зв'язку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземці у вишиванках записали відео на честь Тараса Шевченка

Терези

Фінансового приходу не очікується. У вашому розпорядженні обмежена сума. Частина коштів піде на непередбачені витрати.

Скорпіон

Самотужки вирішити усі фінансові проблеми не вдасться. Заручіться матеріальною підтримкою друзів. Розділіть з партнером щоденні витрати.

Стрілець

На вас очікують дрібні невдачі. Придбані у цей день речі матимуть приховані вади. Перевіряйте правильність оформлення гарантійних талонів.

Козеріг

Придбайте нові аксесуари до свого одягу. Купуйте речі для оновлення інтер'єру. Вставте нові вікна. Не шкодуйте грошей на створення затишку в домі.

Водолій

Плануйте проведення необхідних виплат і розрахунків на другу половину дня. Не звертайтеся до послуг сервісних служб. Якість обслуговування не відповідатиме вартості послуги.

Риби

Не відправляйтеся на заробітки. Більше втратите, ніж набудете. Пильнуйте за своїми речами у транспорті. Стережіться злодіїв.

Тиждень з 8 по 14 березня буде особливим. Астрологиня попередила, що пророкують нам зірки.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 10 березня: чим здивує найзагадковіший день у році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі