вівторок, 10 грудня 2019 07:00

Гороскоп на 10 грудня: на кого чекає новий роман

Гороскоп на 10 грудня: на кого чекає новий роман
До обіду не слід здійснювати великих покупок. Вдалими вони не будуть. Фото: tsn.ua

10 грудня люди жадатимуть від інших відвертості та щирості, проте кожен дбатиме лише про власні інтереси. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Переговори не йтимуть у бажаному руслі, - говорить астролог. - Порушення прав власності сприйматиметься як найбільша образа. Виникатиме бажання боротися за справедливість. Та іноді ця боротьба набиратиме форми вуличної лайки. Залишайтеся осторонь. До обіду не слід здійснювати великих покупок. Вдалими вони не будуть. У життя багатьох прийде закоханість. Нові романи чекають на Дів, Терезів і Козерогів".

Овен

Вимикайте електроприлади перед виходом з дому. Не залишайте без нагляду працюючу техніку. Ліквідація наслідків побутової аварії суттєво вплине на ваш гаманець.

Телець

Не беріть участі у майнових суперечках. Вони вирішуватимуться не на вашу користь. Позичені людям гроші вчасно не повернуться. Зовнішні обставини перешкоджатимуть вашим особистим планам.

Близнюки

Провести вільний час на власний розсуд буде складно. Вас знову втягнуть у давні родинні суперечки. Відтермінуйте оформлення спадку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Левів на 2020 рік: коли варто брати шлюб і народжувати дітей

Рак

Коштів не бракуватиме. Розраховуйтеся готівкою за товари та послуги.Не користуйтеся порадами знайомих щодо того, як розпорядитися власними заощадженнями.

Лев

У вашому розпорядженні буде обмежена кількість грошей. Проте пощастить знайти потрібний товар за помірну ціну. Більше часу проведіть з дітьми.

Діва

Додаткового прибутку у вівторок не буде. Контролюйте поточні витрати. Майте грошовий запас для проведення термінових розрахунків. Вас втомлюватиме велика кількість людей навколо. Не йдіть на зустріч до шумного ресторану.

Терези

Виключно невдалий період для проведення фінансових операцій. Не щаститиме вам і з працівниками сервісних служб. Обмежте витрати. Будьте готові до приємних змін в особистому житті. Зробіть щось особливе для коханих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Раків на 2020 рік: астролог назвала місяці абсолютного везіння

Скорпіон

Відправлятися у командировку не варто. Ви матимете надто великі витрати. Та й результати поїздки не порадують. Перевіряйте чеки. Не допускайте переплати.

Стрілець

Надмірна самовпевненість дружини чи чоловіка дратуватиме. Не сперечайтеся з ними. Дозвольте наробити помилок, а потім виправити їх.

Козеріг

Не шкодуйте коштів на укріплення здоров'я. Не витрачайте час на партнера, який не вартий вашої уваги. Незабаром на вас чекає нова незабутня зустріч.

Водолій

Виконувати усі забаганки милих не варто. Вони можуть стати надто вимогливими. Пізніше це негативно відіб'ється на ваших стосунках.

Риби

Не вносьте завдаток за дім чи авто. Умови їх продажу незабаром зміняться. Знайдіть найкращі слова підтримки для коханих. Будьте щедрими на компліменти.

Тиждень з 9 по 15 грудня виявиться неспокійним. Бракуватиме терпіння. Гальмуватимуться судові процеси. Астролог назвала знаки, які почуватимуться найщасливішими.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 10 грудня: на кого чекає новий роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі