понеділок, 09 грудня 2019 15:15

Гороскоп для Левів на 2020 рік: коли варто брати шлюб і народжувати дітей

Гороскоп для Левів на 2020 рік: коли варто брати шлюб і народжувати дітей
Нові роботодавці багато обіцятимуть, та мало що виконають. Фото: astrozodiac.net

Левам у 2020 році знадобиться уміння швидко приймати рішення. Доведеться відмовитися від відпочинку. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Долайте нерішучість, доводьте справи до кінця, - радить астролог. - Будьте пунктуальними. Ті, хто не вміє обходитися з часом, багато чого пропустять. Змиріться зі змінами, довіряйте досвіду та інтуїції. Грошей у кишені багато, але одна за одною спливатимуть заборгованості. Швидко з ними впоратися буде важко".

Заробітки ледь покриватимуть витрати. Зміна керівництва, погіршення умов роботи чи закриття підприємства, на якому працюєте, змусять шукати нове місце роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Раків на 2020 рік: астролог назвала місяці абсолютного везіння

"Не хапайтеся за першу ліпшу вакансію. Нові роботодавці багато обіцятимуть, та мало що виконають, - говорить Олена. - Комусь вдасться працювати по сумісництву на двох посадах. Найбільше задоволення принесуть подорожі по Україні. Закордоні поїздки будуть сповнені неприємностей. Обмежте кількість перельотів. Краще користуватися авто".

За словами астролога, 2020 рік сприяє плануванню сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Близнюків на 2020 рік: що вдаватиметься найкраще

"Народжуватимуться здорові та талановиті дітки. Жадана дитина принесе щастя у дім. Несподівана вагітність – занепокоєння. Не спішіть одружуватися. Поруч будуть партнери, які намагатимуться вас змінити. Якщо плануєте шлюб, беріть його у квітні чи грудні. Тоді одруження будуть вдалими", - каже астролог.

Тиждень з 9 по 15 грудня виявиться неспокійним. Астролог назвала найважчі дні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп для Левів на 2020 рік: коли варто брати шлюб і народжувати дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі