неділя, 08 грудня 2019 20:00

Гороскоп на 9-15 грудня: астролог назвала найважчі дні цього тижня

Гороскоп на 9-15 грудня: астролог назвала найважчі дні цього тижня
Якщо хочете щось зробити добре, розпочніть це у понеділок вранці. Фото: astrozodiac.net

Тиждень з 9 по 15 грудня виявиться неспокійним. Місяць буде уповні. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Бракуватиме терпіння. Гальмуватимуться судові процеси. Спілкування переходитиме у суперечку, - каже астролог. - Діти поводитимуться нестерпно. Це час халтур. Чимало митців допускатимуть помилки. Не бажано відкривати нові магазини та фірми, вирушати у відрядження. Напруженими будуть середа і четвер. Якщо хочете щось зробити добре, розпочніть це у понеділок вранці і завершіть до вечора вівторка".

Овен (21 березня – 20 квітня)

У вівторок краще лишитися вдома. Конфлікти на роботі спровокують бажання звільнитися. Заробітки надійдуть у четвер. На вас чекає зустріч з людиною, яка згодом стане надійним другом.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Співставляйте свої бажання з можливостями. Дійте по ситуації. Якщо кудись не можете поїхати, не засмучуйтеся. Доля застерігає від неприємностей.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відкладіть грошові перекази. Зберегти гарну працездатність допоможе підтримка коханих. Дисгармонія у стосунках буде сковувати ваші дії та відволікати від робочого процесу. Потурбуйтеся про літніх родичів. Їхні поради стануть у нагоді.

Рак (22 червня – 22 липня)

Знайомство з цікавими людьми принесе чимало відкриттів. Нові співрозмовники спонукають переорієнтуватися і збільшити свої заробітки. Але на інше місце роботи переходити поки не слід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Раків на 2020 рік: астролог назвала місяці абсолютного везіння

Лев (23 липня – 23 серпня)

Навантаження на гаманець зростає. З головою зануритеся у роботу. Не встигатимете за зміною емоцій коханих. Через це спалахуватимуть конфлікти у домі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ображатиметеся, що кохані не готові вислухати вас. Порозумітися буде нелегко. Та шукати стосунків на стороні не требе. Швидко розчаруєтеся у виборі, а повернути колишніх коханих навряд чи вдасться.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Доведеться прожити тиждень в режимі економії. Гучні домашні застілля відкладіть до кращого періоду. Зараз час збирати каміння. Отримаєте винагороду за справи, які вели раніше.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Майте під рукою заощадження, до яких можна звернутися за потреби. Не приховуйте своїх талантів. За вас будуть боротися роботодавці та представники протилежної статі. Нагадає про себе біль у животі. Не зволікайте з лікуванням виразки шлунку.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Господарюйте економно. Наведіть лад на робочому місці, поприбирайте на дачі та в гаражі. Багато хто вам заздритиме. Намагайтеся більше мовчати. Цим захистите себе і не сполохаєте успіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Тельців на 2020 рік: коли чекати на збільшення заробітків

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Заробітки зростають. Частину з них витратіть на відпочинок. Керівництво і колеги радо йтимуть вам на зустріч. Кохані перейматимуться вашим самопочуттям. Більше часу проводьте удвох.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Навколо буде багато охочих поговорити з вами. Ви ж усіляко відводитимете тему розмови від себе та своєї діяльності. Така позиція правильна. Захищайте свої інтереси. Гроші надійдуть вчасно. Можна дбати про підвищення заробітку.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зміни будуть не на вашу користь. Цьому доведеться підкоритися. Ви швидко звикнете до нових умов. З позитивом дивитиметеся у майбутнє. Не сваріться з найдорожчими людьми. Їхні любов та увага додаватимуть сил.

У 2020 році вкладати гроші у нерухомість краще до травня або від жовтня. Астролог попередила, на що чекати українцям наступного року і коли ослабне гривня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9-15 грудня: астролог назвала найважчі дні цього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі