середа, 01 січня 2020 07:00

Гороскоп на 1 січня: кому пощастить найбільше

Гороскоп на 1 січня: кому пощастить найбільше
Загострюються серцево-судинні захворювання. Уникайте стресових ситуацій. Фото: astrozodiac.net

1 січня, у перший день Нового року, настрій буде не надто оптимістичний. Не робіть нічого з примусу. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Пам'ятайте про низький рівень працездатності. Цього дня сперечатимуться зовнішній блиск і користь, - говорить астролог - Покупці здебільшого віддаватимуть перевагу яскравому оздобленню речей, аніж їхній функціональності. Загострюються серцево-судинні захворювання. Уникайте стресових ситуацій. Розв'язання суперечливих питань на роботі та вдома краще перенести на кінець тижня. Найбільше щаститиме людям працьовитим і відвертим, які знають, чого хочуть і впевнено йдуть до мети".

Овен

Вигідних фінансових пропозицій не буде. Не беріть гроші у борг під заставу. Віддати їх вчасно ви не зможете. Втратите своє майно.

Телець

Утримайтеся від підписання майнових доручень. Зберігайте квитанції. Ви можете двічі сплатити за одну послугу.

Близнюки

Цілий день доведеться виправляти помилки, які раніше допустили у фінансових операціях. Дефіцит бюджету збільшиться.

Рак

Будьте готові вирішувати термінові фінансові проблеми. Майте під рукою резервну суму. Не здавайте техніку в ремонт.

Лев

Нових надходжень не буде. Торговельні операції принесуть збитки. Є ризик втратити значну суму. Уважно перевіряйте, під чим ставите підпис.

Діва

Покращення фінансової ситуації не передбачається. Ваші боржники не поспішатимуть виконувати свої обіцянки. Доведеться ще потерпіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де і з ким зустрічати 2020 рік, щоб закликати удачу у свій дім

Терези

Кредитори нагадуватимуть про необхідність погашення заборгованості. Не йдіть на конфлікт. В результаті суперечок ваше положення погіршиться. Шукайте компромісів.

Скорпіон

Ви не зможете скористатися заробленими грошима. Вони швидко розійдуться на сплату невідкладних рахунків. Економте.

Стрілець

День невдалих покупок. Нові речі можуть мати приховані вади. Не обіцяйте людям матеріальної підтримки. Надлишку грошей не буде.

Козеріг

Збиток принесуть побутові аварії. Перевіряйте крани перед виходом з дому. Не залишайте без нагляду працюючу побутову техніку.

Водолій

Можуть підвести фінансові партнери. Не залучайте до свого бізнесу чужі капітали. Цього дня губитимуться прикраси та інші коштовності.

Риби

Прибутку не очікується. Колишні фінансові домовленості доведеться переглядати. Спостерігайте за змінами економічної ситуації.

Астролог розповіла, чим здивує перший тиждень 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1 січня: кому пощастить найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі