пʼятниця, 01 липня 2022 06:00

Гороскоп на 1 липня: чому цей місяць такий особливий для України

Гороскоп на 1 липня: чому цей місяць такий особливий для України
Зірки будуть на боці сильних жінок і мужніх чоловіків. Фото: pixabay.com

1 липня – найкращий день для переговорів, складання планів на наступні пів року та відвідування стоматолога. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Спекотним видасться цей день в усіх сенсах цього слова, – говорить астрологиня. – Знадобиться сміливість та ініціативність. Не чекайте на чиюсь підказку чи допомогу. Дійте самостійно й відповідально. Липень - особливий час для України. Отримаємо допомогу, на яку навіть не сподівалися. Ворог скаженітиме, але буде змушений відступити. Зірки будуть на боці сильних жінок і мужніх чоловіків. Наведіть лад у своєму оточенні. Не варто продовжувати спілкування з непорядними людьми. Припиніть обтяжливі стосунки. Захищайте особистий простір".

Овен

Найважливіші події відбуватимуться на роботі. Плануйте щільний графік. Вдалий час для початку нового оздоровчого курсу.

Телець

Бракуватиме стабільності. Присвятіть час навчанню і спілкуванню з досвідченими людьми.

Близнюки

Обставини складатимуться вдало. Справа за вами. Будьте рішучі й наполегливі. Відстоюйте свої інтереси.

Рак

Доведеться виконувати невластиві для вас ролі. Не переймайтеся. Беріться за нове. Зараз усякий експеримент буде для вас корисний. Не перегрівайтеся на сонці.

Лев

Триває період невдач. Проходьте його стійко. Це не надовго. Візьміть собі в поміч почуття гумору. Допомагайте слабким та немічним. Робіть добрі справи.

Діва

Фортуна не полишає вас. День буде настільки успішний, наскільки ви працездатні. Високим буде творчий потенціал. Скористайтеся ним для пошуку оригінальних рішень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аномальний червень: кліматологиня засмутила прогнозом на літо

Терези

Цікавість заведе вас далеко від нагальних справ. Ви постійно відволікатиметеся від роботи. Результат буде невтішним. Плануйте свій день. Відмовтеся від дієт заради схуднення.

Скорпіон

Фізичних сил не бракуватиме. Але цього дня важливі тактика і стратегія в роботі. Дійте продумано.

Стрілець

Не варто розпочинати ремонт. Він затягнеться й коштуватиме надто дорого. Пильнуйте за роботою підлеглих. Їм бракуватиме старанності.

Козеріг

Добре йтимуть перемовини і торговельні операції. Це час вдалих покупок. Не відкладайте придбання комп'ютерів і засобів зв'язку.

Водолій

Бути на самоті цього дня не слід. Важливо відчувати підтримку оточення. Поцікавтеся справами друзів. Будьте на зв'язку. Не засиджуйтеся за роботою.

Риби

Накопичилося багато домашньої роботи. Присвятіть більше часу хатнім справам. Плануйте похід по крамницях. Куплені речі служитимуть довго.

Синоптики розповіли, з якої погоди розпочнеться липень в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1 липня: чому цей місяць такий особливий для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі