субота, 26 грудня 2020 22:33

Гороскоп для Козерогів на 2021 рік: у які місяці щаститиме найбільше

Гороскоп для Козерогів на 2021 рік: у які місяці щаститиме найбільше
Восени доля усміхнеться. На вас чекають високі заробітки. Фото: pixabay.com

2021 рік стане для Козерогів по справжньому цікавим. Якщо у січні переслідуватиме застій у справах, то далі все піде як по маслу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ви зумієте реалізувати себе сповна, - говорить астрологиня. - Не цурайтеся своїх здібностей. Вдало поєднуватимете роботу та особисте життя. Колеги цінуватимуть вас за ініціатива та уміння об'єднувати команду. Заробітня плата зростає. Нарешті отримаєте те, чого хотіли. Лише критика у другій половині року відволікатиме від справ".

Восени доля усміхнеться. На вас чекають високі заробітки, а на самотніх – зустріч із коханою половинкою.

"Побачення стане початком бурхливого роману. Знайдете не тільки чудового співбесідника, але й надійного друга. Освідчуйтеся, ідіть до шлюбу, плануйте поповнення у родині. Успіх чекає на тих, хто займається торгівлею, викладацькою діяльністю та юридичною практикою. Не варто гнатися за сенсаціями. Рухайтеся у напрямку, який обрали на початок року. Перевіряйте факти. Вас спробують зловити на брехні", - каже Максимова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми зробили крок в еру Водолія: астрологічний прогноз на 2021 рік

Займіться реконструкцією оселі. Поставте сигналізацію у домі. Застрахуйте своє майно.

"Звільніть дім від старих речей. Це допоможе оновити простір навколо себе і почуватися здоровішими, - розповідає астрологиня. - Важко буде порозумітися з дітьми. Допоможіть їм підвищити успішність у школі. Не критикуйте".

За словами астрологині, Козерогам варто стерегтися переохолодження. Це може призвести до запалення легень і гаймориту. Доліковуйте застуду і грип.

Складним періодом буде час з червня до вересня. Зате почуватиметеся щасливчиками в усі інші місяці року.

Які приємні сюрпризи готує 2021 рік Стрільцям і як досягти бажаного, докладаючи мінімум зусиль.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп для Козерогів на 2021 рік: у які місяці щаститиме найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі