середа, 23 грудня 2020 20:54

Гороскоп для Стрільця на 2021 рік: як повернути у своє життя успіх і гроші

Гороскоп для Стрільця на 2021 рік: як повернути у своє життя успіх і гроші
Гроші йтимуть до гаманця. Зароблятимете там, де не сподівалися. Фото: pixabay.com

У 2021 році Стрільцям захочеться змін. Робота не задовольнятиме. Застій у справах набридне. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не поспішайте звільнятися, - каже астрологиня. – Систематизуйте набутий роками досвід. Рік буде більш результативним та активним. 2020 рік був складним. Усюди сипалися неприємності. Тепер настає час шансів і можливостей. Наполегливі і працьовиті зуміють повернути у своє життя успіх і гроші. Накопичилося багато планів та ідей. Розберіться, що для вас важливіше і впевнено беріться за справи".

Гроші йтимуть до гаманця. Зароблятимете там, де не сподівалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що готувати на новорічний стіл, аби рік видався на славу

"Багато цікавих ідей та підказок відшукаєте у літературі та кіно, - говорить Максимова. – Більше читайте, подорожуйте, ходіть у музеї. Накопичуйте культурний потенціал, заряджайтеся враженнями і відчуттями. Не кидайте дітей напризволяще. Вони потребують вашої підтримки. Несподівані повороти долі вимагатимуть уміння діяти експромтом".

До будь-яких змін ви ставитиметеся як до цікавої пригоди. Довіряйте своїм передчуттям.

"Умійте зачекати. Не йдіть проти власних бажань. Виявляйте наполегливість і не бійтеся перепон. Готуйтеся отримувати подарунки. Не замикайтеся у колі домашніх клопотів. Найцікавіші події у 2021 році відбуватимуться за межами дому. Частіше зустрічайтеся із приємними вам людьми. Ідіть на допомогу оточуючим і самі вчасно просіть підтримки. Це вдалий рік для заміжжя. Щастя прийде у ваш дім. Не тривожтеся за долю стосунків", - розповідає астрологиня.

Виявляться спадкові хвороби. Подивіться, які недуги властиві вашому роду. З появою перших симптомів зверніться до лікаря. Мало що вдаватиметься з середини травня до середини червня, а також у листопаді. У цей час краще іти у відпустку. Доля усміхнеться у кінці червня та у грудні. На цей час заплануйте найважливіші події. Усе вдаватиметься.

У 2021 році Скорпіони стануть багатшими і мудрішими. Щоб добре рухалися справи, доведеться докласти зусиль.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп для Стрільця на 2021 рік: як повернути у своє життя успіх і гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі