вівторок, 05 лютого 2008 09:06

Головний радник Буша стала телекоментатором

 Колишній головний політичний радник президента США Джорджа Буша Карл Роув стає політоглядачем і коментатором телекомпанії "Фокс", і його дебютом в новій якості буде аналіз ходу проміжних президентських виборів - "праймериз" під час "супервівторка", йдеться  в офіційному повідомленні телекомпанії.

"Окрім нього в цьому більше ніхто так не розбирається", - наголошує "Фокс" в офіційному ефірному анонсі свого вашингтонського бюро.

Роув, у якого у Білому домі було прізвисько "геній", вважається в США головним "архітектором" обох перемог Джорджа Буша-молодшого у президентських гонках 2000 і 2004 років.

Він пішов у відставку  з поста радника Буша наприкінці серпня 2007 року, назвавши як причину необхідність зайнятися сімейними справами. Роув входив і продовжує входити у коло близьких і довірених людей нинішнього президента США і після того, як  Буш піде  з Білого дому буде, як очікується, працювати разом з ним в новому політологічним центрі в штаті Техас, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «Головний радник Буша стала телекоментатором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі