пʼятниця, 11 липня 2008 08:22

Головна лесбі-пара Америки розпусно відпочила в Італії (ФОТО)

Мега-популярная американська телеведуча Елен Дедженерес вдається до розпусного відпочинку зі своєю коханою.

Зірка телебачення США, як і багато інших знаменитостей, вибрала для відпочинку привітну Італію.

Елен Дедженеріс, що отримала минулого року чергову порцію нагород Емі, відчуває себе в колисці цивілізації досить розслаблено.

На відміну від доброї старої і дико святенницької Америки, в Європі вона відкрито може цілуватися зі своєю дівчиною - колишньою моделлю Портією де Россі.

Портіа, взагалі, не особливо соромиться, і тому вирішила позасмагати топлесс, поки парочка каталась на яхті просторами Середземного моря.

Елен в цей час активно розминалася, задираючи ноги прямо в камери папарацці.

Після того, як Верховний суд Каліфорнії визнав неконституційною заборону на реєстрацію одностатевих шлюбів пари відразу ж про сповістила про майбутнє одруження.

Елен подарувала коханій обручку з рожевим діамантом на знак майбутнього весілля, яке транслюватиметься під час її розважального шоу.

"Так, ми дійсно призначили дату весілля, - говорить Елен, - Все йде за планом. Планування весілля це стрес і жах".

Нагадаємо, що пара почала зустрічатися в грудні 2004 року.

Відомо, що на весільній церемонії з"являться знаменитості, родичі і друзі пари. Окрім цього, деякі гості навіть виступлять на весіллі і порадують щасливих наречених своїми хітами, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Головна лесбі-пара Америки розпусно відпочила в Італії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі