понеділок, 28 січня 2008 08:28

Героїня серіалу "Тетянин день" Снаткіна показала свого бойфренда (ФОТО)

На прощальній вечірці на честь закінчення популярного серіалу "Тетянин день" виконавиця головної ролі Ганна Снаткіна несподівано для всіх з"явилася в компанії молодого і вельми симпатичного актора.

Цього вечора Ганна явно хотіла всіх здивувати, з"явившись на публіці не одна.

Під бурхливі оплески в зал актрису вніс на руках Олексій Воробйов - молодий актор, відомий по серіалу "Мрії Аліси". Не дивлячись на те, що цього вечора Ганна не захотіла відкривати секрет і розповідати про те, наскільки близькі у них з Олексієм відносини, за поведінкою молодих людей можна було зрозуміти, що вони з"явилися разом невипадково. Олексій не відходив від дівчини і дуже зворушливо за нею доглядав, виконуючи будь-який каприз. Але Олексію довелося виїхати, не чекаючи кінця вечірки. Він покинув свято через виступ, залишивши Ганну веселитися з колегами, але відразу після концерту артист повернувся, щоб відвезти дівчину додому.

Однією з перших в модний московський клуб, де проходило свято, приїхала Наталія Рудова в розкішній чорній сукні.

Незабаром підійшли Артем Артемьєв, Вадим Колганов, Дарина Волга, інші актори гучної саги і запрошені гості.

Актори серіалу веселилися від душі, постійно піднімаючи тости за велику сім"ю під назвою "Тетянин день", повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Героїня серіалу "Тетянин день" Снаткіна показала свого бойфренда (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі