пʼятниця, 26 грудня 2008 17:24

Гамбургська в'язниця заснувала свою марку одягу

Гамбургська в'язниця заснувала свою марку одягу
Знаменита гамбургська в'язниця Фульсбюттель, відоміша в Німеччині як SantaFu, заснувала власну марку одягу, під однойменною назвою "SantaFu", повідомляє радіо RBB.

Під лейблом "SantaFu" ув'язнені виготовляють футболки, толстовки, кепки, рушники, спортивний і жіночий одяг, а також аксесуари на тюремну тематику.

Будь-який охочий може придбати  модну тюремну футболку з написами "засуджений довічно", "винен", "звільнений умовно".

Вартість однієї футболки складає близько 30 євро, толстовець з капюшоном коштує 50. Як вельми незвичайний аксесуар - що не відноситься до одягу - продається тюремна куховарська книга "Курка в кандалах".

Крім того, під маркою "SantaFu" випускаються тюремна зубна паста, бритвені леза, мило - звичайний тюремний набір, виданий ув'язненим для дотримання гігієни.

Тюремна адміністрація відзначає, що залучення ув"язнених до бізнесу, пов'язаного з виробництвом і торгівлею прет-а-порте, повинне допомогти їх виправленню, реабілітації і майбутній інтеграції в суспільстві.

Зараз ви читаєте новину «Гамбургська в'язниця заснувала свою марку одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі