середа, 20 серпня 2008 13:23

ФСБ затримала російського офіцера за підозрою в шпигунстві на користь Грузії

Федеральна служба безпеки РФ затримала старшого офіцера однієї з частин північно-кавказького військового округу Михайла Хачідзе, якого підозрюють в шпигунстві на користь Грузії. За даними оперативників, російський офіцер був завербований на території Грузії в кінці 2007 року. Проти нього порушено справу за статтею "Державна зрада".

"Федеральною службою безпеки РФ в одному з міст Ставропольського краю за підозрою в шпигунській діяльності на користь Грузії затримано старшого офіцера російської армії, вихідця з Грузії Михайло Хачідзе", - повідомили в Центрі громадських зв"язків ФСБ Росії.

"За наявною інформацією, Хачідзе був завербований на території Грузії в кінці 2007 року. В період проходження служби в одній з частин північно-кавказького військового округу за завданням грузинської розвідки затриманий збирав секретні відомості відносно російських озброєних сил, боєготовності військових частин, а також даних на своїх товаришів" по службі, - зазначили у ФСБ.

У ЦГЗ зазначили, що під час слідчих дій були отримані неспростовні докази шпигунської діяльності Михайла Хачідзе, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «ФСБ затримала російського офіцера за підозрою в шпигунстві на користь Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі