понеділок, 15 грудня 2008 12:34

Французький посол розповів журналістам анекдот про Джорджа Буша

Посол Франції з питань боротьби зі змінами клімату Бріс Лалонд розповів журналістам анекдот про Джорджа Буша.

Дипломат в жартівливій формі відповів на питання про те, як він оцінює "кліматичну" політику нинішнього президента США, який залишає свою посаду.

"До Білого дому підходить людина і говорить охоронцеві, що він хоче побачити Буша, на що сек"юріті відповідає, що той тут більше не живе. Наступного дня та ж сама людина знову приходить до Білого дому і знову звертається з тим же проханням до того ж охоронця, який дає одну й ту саму відповідь. Коли ж людина прийшла в четверте, роздратований сек"юріті сказав йому: "Я ж вам говорив, що його тут більше немає". "Я знаю, знаю, але мені так приємно це чути", - сказав у відповідь американець".

За словами Лалонда, анекдот циркулював в кулуарах міжнародної конференції ООН з питань зміни клімату, що проходила днями в польському місті Познань.

Євросоюз закликав США активніше співробітничати з ЄС з проблем, пов"язаних з глобальними змінами клімату.

У 2012 році закінчується термін дії Кіотського протоколу, який обмежує викид в атмосферу озоноруйнуючих речовин, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Французький посол розповів журналістам анекдот про Джорджа Буша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі