четвер, 17 травня 2007 15:30

Фінни натовпами скуповують сувеніри з Вєркою Сердючкою

Четверо фінських дизайнерів, прихильників Вєрки Сердючки, зробили її обличчям колекції Eurovision Queen. Тепер зображення Вєрки прикрашає футболки за 46 євро, золотисті плавки за 59 євро, значки, листівки й окуляри для сну.

Поки дизайнери придумували речі та принти, вони знайшли в Інтернеті всі Вєрчині кліпи. Сердючка в колекції - не з зіркою на голові, а у вигляді матрьошки або з квіточками. Її мотиви - навіть на шапочці дочки дизайнера Ханни Копра, що народилася тиждень тому.

"Дочка в моєму животі весь час слухала пісні Сердючки. Думаю, вона виросте такою ж веселою і з гарним почуттям гумору, як і Вєрка. До речі, дитина ще без імені. Можливо, назвемо Вєркою", - говорить Ханна.

Дизайнер Марку в захваті від Вєрки. Навіть заставка на його комп"ютері - це Сердючка.

Покупці йдуть в магазин потоком. Автори колекції і самі не сподівалися на таку популярність Вєрчиного образу. Рейні Ліндстром і Ріїка Лассіла, власники магазину і дизайнери, говорять, що краще всього розходяться футболки.

"Але в образі Верки так багато кольорів, що ми використовуватимемо його і в майбутніх колекціях. Навіть для песиків щось придумаємо!", - говорять вони.

Коли Сердючка ще була в Хельсінкі, вона сама відвідала кілька магазинів. Її думка про колекцію - головне для дизайнерів. Для Сердючки дизайнери підготували подарунок - ексклюзивну футболку. Вєрка була так вдячлива фінським дизайнерам, що навіть запропонувала їм оформити свій новий альбом, повідомляє Новий Канал.

Зараз ви читаєте новину «Фінни натовпами скуповують сувеніри з Вєркою Сердючкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі