субота, 14 лютого 2015 23:39

Філософське фото: боєць із вилами до припинення вогню готовий
2

Бійці, котрі знаходяться в районі Пісок, не вірять, що бойові дії можуть припинитися. Вважають, було оголошено не одне перемир'я, котре російськими найманцями та представниками так званої "ДНР-ЛНР" грубо порушувалося.

"Я взагалі погано уявляю, як про це чергове перемир'я можна говорити серйозно. Зараз середина лютого. З півночі у нас анонсується вже третє припинення вогню. І тільки люди, які не мають взагалі ніякого уявлення про те, що і як тут відбувається, можуть з надією, страхом чи хоч який-небудь упевненістю очікувати, що на цьому зараз все закінчиться",– пояснює Володимир Шередега із полку спеціального призначення "Дніпро-1".

Говорить, що перемир'я знову не спрацює. Принаймні, поки українські війська і терористичні угрупування стоять в кілометрі один від одного. Війну неможливо просто взяти і зупинити, згорнути, закінчити нічим. Вона повинна перегоріти. Так чи інакше. І нашим політикам доведеться це прийняти. Рано чи пізно. Їм або їх послідовникам.

"Рівно два роки тому я намагався виїхати з Західного автовокзалу Донецька до Харкова. Зараз я знаходжусь від цього місця в декількох кілометрах. Але це відстань більше, ніж весь маршрут Донецьк-Харків дворічної давності. Та й немає там більше ніякого автовокзалу. Як і немає футболу на стадіоні, з якого я тоді їхав"- інформує Шередега.

Скидає 2 фотографії. Відносно фотографії бійця із вилами коментує: "До припинення вогню готові".

Зараз ви читаєте новину «Філософське фото: боєць із вилами до припинення вогню готовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі