середа, 30 липня 2008 13:18

Фахівці з НЛО спантеличені новими знімками з Британії (ФОТО)

Багатообіцяючий британський фотограф Джон Фарлей завжди спеціалізувався на незвичайних і шокуючих знімках, проте яким було його здивування, коли під час зйомок пейзажів англійського графства Девоншир він побачив в небі НЛО, пише TheDailyMail.

Коли фотограф повернувся додому, щоб обробити отримані зображення на комп"ютері, він виявив на задньому плані однієї з фотографій характерний круглий об"єкт.

Фотоексперти здивовувалися, побачивши містичну фотографію. "Знімок зроблений на витримці одна тисячна секунди, при якій будь-які рухомі об"єкти набувають сильно витягнутої форми", -говорить один з фахівців. - Але той факт, що об"єкт "спійманий" Джоном, вийшов просто розмитим - дещо збиває з пантелику. Це свідчить про те, що він рухався просто з фантастичною швидкістю".

Варто відзначити, що ця фотографія тільки одна з серії містичних подій, що відбувалися останнім часом в Британії, яка, за загальним визнанням є рекордсменом по числу громадян, що бачили НЛО або що вступили в контакт з інопланетним розумом.

Що цікаво, того ж дня, коли Фарлей зняв НЛО, подружжя Тейлор з Девона також заявили, що стали очевидцями незвичайного небесного явища біля їх будинку в місті Ашбертон. Уейн і Джо Тейлор звернули увагу на незвичайне "світлове шоу". За словами 40-річного Уейна, він не бачив нічого подібного в своєму житті: "Я налічив дюжину округлих вогнів, що поволі рухалися в 10.20 вечорів убік Дартмора".

Нагадаємо, що в середині травня уряд Великобританії відкрив доступ до секретних матеріалів про контакти з інопланетянами з 1978 по 1987. У найближче 3-4 року Міністерство оборони оприлюднить 160 документів, в яких розповідається про контакти з НЛО.

Документи неминуче називатимуть британськими "секретними матеріалами", тому що вони розкажуть про те, як одному чоловікові, що відправився на рибалку, інопланетяни в зелених комбінезонах провели екскурсію по тарілці, що літає. Інший подружився з представником позаземної цивілізації на ім"я Елгару і хотів представити його уряду; а один шокований авіадиспетчер спостерігав, як НЛО приземлився на посадочній смузі в його аеропорту, а потім зник.

Зараз ви читаєте новину «Фахівці з НЛО спантеличені новими знімками з Британії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі