четвер, 30 грудня 2010 11:18

Екс-президент Ізраїлю зґвалтував колишню підлеглу - суддя

Екс-президент Ізраїлю зґвалтував колишню підлеглу - суддя

Суд Тель-Авіва 30 грудня визнав колишнього президента Ізраїлю Моше Кацава винним у зґвалтуванні колишньої підлеглої.

Як пише The Jerusalem Post, суддя підкреслив, що те, що Кацав витворяв щодо громадянки, званої в процесі "А", ніяк не можна назвати "домаганнями": це справжнє зґвалтування.

При цьому суддя зазначив, що свідчення потерпілої і обвинуваченого суперечать один одному, однак її слова підтверджуються показаннями свідків і речовими доказами, а у колишнього президента немає ні алібі, ні яких-небудь серйозних аргументів на свою користь.

Суд встановив, що випадків зґвалтування в 1990-х роках було як мінімум два - один раз на робочому місці в міністерстві туризму (де вони тоді працювали), другий - у готелі в Єрусалимі.

Протести з боку Кацава, який заявляв, що між ним і підлеглою були романтичні стосунки, і поскаржився на упереджене висвітлення процесу у ЗМІ, суд відхилив.

Таким чином, судді підтримали позицію "А", яка раніше заявляла, що екс-президент - "серійний ґвалтівник і сексуальний маніяк", який тероризував її тіло й душу, і перетворив на сексуальну рабиню.

Раніше повідомлялося, що через скандал навколо любовних пригод Кацав був вимушений достроково піти з посади президента Ізраїлю і розпрощатися з продовженням політичної кар'єри.

Покарання колишньому главі держави суд поки не призначив. Суд, що почався в 2009 році, триватиме: ще кілька жінок звинувачують Кацава в сексуальних домаганнях.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Екс-президент Ізраїлю зґвалтував колишню підлеглу - суддя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі