субота, 13 вересня 2008 13:54

Джесіка Альба роздяглася для американців (ФОТО)

 
Сексапільна героїня "Фантастичної четвірки" Джесіка Альба знялася у відвертій фотосесії із застосуванням аксесуарів для бондажа та садо-мазо. Щоправда, шокуючі знімки красуватимуться не в чоловічих, і тим більше, не в жіночих журналах, а на агітаційних плакатах. Зв"язана зірка "Фантастичної четвірки" таким чином закликатиме громадян США прийняти участь в президентських виборах, що наближаються, пише The Sun.

"Якщо ви не реєструєтеся і не голосуєте, а сподіваєтеся, що ситуація у вашій країні зміниться до кращого сама собою, то ви просто зв"язуєте себе по руках і ногах", - упевнена Джесіка.

Нагадаємо, що красуня Альба далеко не перша голлівудська знаменитість, що бере активну участь в пропаганді виборів США. Пишногруда зірка PlayboyПамела Андерсон теж відкрито висловлює свою політичну позицію - Пем, сидячи в спокусливій позі, сфотографувалася з кандидатом в президенти США Бараком Обамою, причому портрет темношкірого кандидата висить на стіні її власного будинку в Лос-Анджелесі.

Варто відзначити, що Барак Обама вже сформував значну підтримка серед голлівудських зірок: серед "фанатів" Обами актори Скарлетт Йоханссон, Роберт де Ніро, Джордж Клуні тощо. Так, деякі з "зоряних" прихильників демократа навіть знялися в передвиборчому ролику Обами "Yeswecan!"

Зараз ви читаєте новину «Джесіка Альба роздяглася для американців (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі