четвер, 06 березня 2008 13:48

Двох вірменських депутатів оголошено в розшук

За звинуваченням у спробі узурпації влади Генеральна прокуратура Вірменії оголосила в розшук двох депутатів вірменського парламенту - Хачатура Сукиасяна і Сасуна Мікаєляна. Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури Вірменії, правоохоронними органами вжиті заходи з упіймання депутатів, що ховаються від правосуддя, які 4 березня більшістю голосів були позбавлені недоторканності.

Двоє інших соратників Левона Тер-Петросяна - депутати Акоп Акопян і Мясник Малхасян, які також підозрюються в спробі узурпації влади, вже арештовані. За підозрою в участі в заворушеннях в Єревані в ніч з 1 на 2 березня затримані 46 чоловік і ще 20 заарештовані як підозрювані особи.

Сьогодні ж заступник генерального прокурора Вірменії Арам Тамазян виступив на засіданні Конституційного суду з клопотанням про відхилення заяви про заперечування підсумків президентських виборів, які відбулися у Вірменії 19 лютого, повідомляє "Подробности".
Зараз ви читаєте новину «Двох вірменських депутатів оголошено в розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі