субота, 02 грудня 2023 20:13

Дубінський заявив, що його побили у СІЗО

Дубінський заявив, що його побили у СІЗО
14 листопада Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід народному депутату Олександру Дубінському у вигляді 60 діб тримання під вартою. Фото: Суспільне

Народний депутат Олександр Дубінський, підозрюваний у державній зраді, заявив про побиття у СІЗО.

Було викликано швидку допомогу, яка констатувала множинні гематоми, а також підозру на перелом ребра. Про це повідомили його адвокати, йдеться у телеграмі-каналі Dubinsky.pro.

"Наразі Олександр Дубинський з адвокатами очікує на приїзд працівників поліції для складання акту про тілесні ушкодження", - йдеться у повідмоленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДБР завершило розслідування стосовно нардепа Дубінського

Зазначається, що нардеп вимагає приїзду начальника Київського слідчого ізолятора, а також негайної реакції міністра юстиції Дениса Малюськи, генерального прокурора Андрія Костіна, голови національної поліції Ігоря Клименка.

За словами адвоката, існує реальна небезпека здоров'ю та загроза життю Дубінського.

"Ми вимагаємо ухвалення негайного рішення про переведення Дубинського до слідчого ізолятора СБУ для того, щоб забезпечити збереження його життя", - наголосили адвокати.

14 листопада Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід народному депутату Олександру Дубінському у вигляді 60 діб тримання під вартою.

3 листопада Дубінському було оголошено підозру в організації схеми для незаконного виїзду чоловіків за кордон.

Зараз ви читаєте новину «Дубінський заявив, що його побили у СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі