неділя, 27 серпня 2017 13:22

ДТП з сином Шуфрича: розповіли про можливе покарання

ДТП з сином Шуфрича: розповіли про можливе покарання
Сину нардепа Нестора Шуфрича можуть призначити умовне позбавлення волі. Фото: 112

Сину нардепа Нестора Шуфрича можуть призначити умовне позбавлення волі.

Про це заявив нардеп Антон Геращенко, передає "112 Україна".

"Кримінальний кодекс може давати за таке правопорушення від 3 до 6 років позбавлення волі, але з урахуванням того, що син Шуфрича не був судимий і не мав проблем з законом, то суд може призначити умовне покарання у вигляді великого штрафу, плюс умовне позбавлення волі. Однак це рішення суду", - сказав Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нестор Шуфрич на Bentley збив людину

За його словами, швидше за все, винуватість водія тут буде очевидна.

Батько винуватця аварії – проросійський політик, член "Опозиційного блоку". Він не засуджував окупацію росіянами території України й голосував за "диктаторські закони" 2014 року, які призвели до смерті понад 100 активістів Революції Гідності.

Крім того, у 2004 році автомобіль, в якому перебував народний депутат Нестор Шуфрич, збив учасника мітингу на підтримку кандидата в президенти Віктора Ющенка. Демонстранти розходилися, крокуючи тротуаром і проїжджою частиною. Чорний джип "Мерседес" з номерами 0-98 ВР, що їхав по бульвару Лесі Українки в бік Бессарабки, зачепив чоловіка і зупинився метрів за двісті. Потерпілий упав, його підхопили і відтягли на тротуар. Кілька учасників акції побігли за іномаркою, інші перегородили їй дорогу. З авто вийшов Нестор Шуфрич. Люди мало не вчинили розправу над порушником, якого закривали троє охоронців. Його врятував народний депутат Євген Червоненко, який терміново прибув на місце події.

Зараз ви читаєте новину «ДТП з сином Шуфрича: розповіли про можливе покарання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі