вівторок, 24 березня 2020 00:16

Дружина ексчиновника "Нафтогазу" заразилася коронавірусом

Дружина ексчиновника "Нафтогазу" заразилася коронавірусом
Фото: Інстаграм

Дружина колишнього першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз" Ігоря Діденка - Олеся, заразилася новим коронавірусом.

Про це жінка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Вона інфікувалася під час поїздки до Франції.

"9 числа я перетворилася з повністю здорової людини в повністю хвору. Буквально за одну годину мені стало дуже погано", – сказала вона.

У Діденко, за її словами, швидко підвищувалася температура, почався озноб, головний біль і біль по всьому тілу, раптовий кашель і сухість у горлі.

"Я швидко повернулася з Франції до Іспанії, ще в аеропорту почала дзвонити за цими номерами... Там мені сказали, щоб я нікуди не їхала, але через дві години мені ніхто так і не подзвонив. Я, щоб не заражати дітей, поїхала сама в госпіталь", – розповіла Діденко.

Уже в госпіталі, як згадала жінка, дві години на неї не звертали уваги, а потім сказали, що вона не підходить за протоколом для тесту на COVID-19. Їй зробили аналіз крові та рентген.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шмигаль: У надзвичайному стані потреби немає

"Рентген показав, що, як вони сказали, ще немає пневмонії, але аналіз крові підтвердив, що вірус є", – зазначила Діденко. Вона додала, що їй виписали парацетамол та ібупрофен і відправили додому. Там жінка вже два тижні перебуває на самоізоляції.

Вона закликала дотримуватися карантину і сидіти вдома, поки не пізно.

За даними Центру громадського здоров'я, станом на 23 березня в Україні 73 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

Кабінет міністрів ввів режим надзвичайної ситуації у 9 областях.

Зараз ви читаєте новину «Дружина ексчиновника "Нафтогазу" заразилася коронавірусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі