середа, 07 вересня 2022 15:00

Дощі, заморозки та до +24°С: оновили прогноз на завтра в Україні

Дощі, заморозки та до +24°С: оновили прогноз на завтра в Україні
В Україні на 8 вересня синоптики прогнозують заморозки. Фото: УНІАН

У четвер, 8 вересня, погода в Україні буде переважно без опадів.

Місцями пройдуть невеликі дощі в прикарпатських областях, на Одещині, Миколаївщині, у Кропивницькому з районами, на Черкащині та Дніпропетровщині. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

За її словами, температура повітря протягом дня становитиме +17...22°С, на південному заході та на Закарпатті +20...24°С.

"Вночі буде холодно, заморозки місцями ще затримаються, але ближче до вихідних хмарність збільшуватиметься, ймовірність заморозків зменшуватиметься. 9 вересня дощі та похолодання прийдуть до західних областей України, а 10–11 вересня осіння синоптична мокра меланхолія пошириться у східному напрямку", – написала Діденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зима прийде до України в листопаді: в яких областях сніжитиме

У Києві завтра прогнозують теплу та сонячну погоду. Температура сягне +20°С. Похолоднішає і задощить цього тижня лише на вихідних.

"Звичайно, ніч, вечір, ранок будуть прохолодними, якщо не холодними. Проте все ж денне лагідне сонце компенсує перші заморозки. Тим більше, що вихідними, 10–11 вересня, у Києві йтимуть сумні осінні дощі та похолоднішає", – додала Діденко.

В Україні перша половина осені очікується теплою і посушливою. Вересень – перший місяць метеорологічної осені, упродовж якого відбувається поступовий перехід від літніх до осінніх процесів. Очікується, що цьогоріч упродовж вересня, особливо в його першій половині, на значній території країни ще зберігатиметься літня погода.

Зараз ви читаєте новину «Дощі, заморозки та до +24°С: оновили прогноз на завтра в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі