середа, 29 квітня 2020 16:07

Допит Януковича: адвокати підготували пропозицію слідчим

Допит Януковича: адвокати підготували пропозицію слідчим
Янукович хоче співпрацювати зі слідством. Фото: Facebook Виктор Янукович

Завтра адвокати Віктора Януковича від його імені вручать Державному бюро розслідувань заяву про долучення Януковича по відеоконференції до всіх слідчих та процесуальних дій у справі щодо ексначальника Генерального штабу ЗСУ Володимира Замани.

Його підозрюють у державній зраді, повідомив адвокат Януковича Віталій Сердюк, передають УНН.

"Завтра захист о 10:00 відвідає ДБР і вручить від імені клієнта вимогу про забезпечення участі Віктора Януковича в даному процесі, про те що Віктор Янукович готовий надати всі необхідні показання з цього приводу та готовий співпрацювати зі слідством по цій справі", - сказав Сердюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податкову службу очолив чиновник часів Януковича

Також за його словами, Янукович готовий надати інформацію щодо аналогічної справи за фактом умисної здачі Криму.

"Ми зацікавлені в повному та всебічному розслідуванні. Буде подана заява, в якій проситимемо ДБР долучити участь Януковича шляхом відеоконференції в усіх без виключення слідчих та процесуальних діях по даній справі",- зазначив адвокат.

Державне бюро розслідувань викликало четвертого президента України Віктора Януковича для проведення слідчих дій. Янукович має прибути 30 квітня до слідчого третього відділу Управління з розслідування кримінальних правопорушень, учинених військовослужбовцями, для набуття процесуального статусу та проведення відповідних слідчих і процесуальних дій у кримінальному провадженні.

Зараз ви читаєте новину «Допит Януковича: адвокати підготували пропозицію слідчим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі