середа, 03 січня 2024 09:10

Доля усміхатиметься вам на кожному кроці - назвали три знаки з казковим майбутнім

Доля усміхатиметься вам на кожному кроці - назвали три знаки з казковим майбутнім
Усе необхідне приходитиме вчасно до людей, які вміють організувати своє життя. Фото: pixabay.com

3 січня не дозволяйте іншим маніпулювати собою. Уникайте пліток та кулуарних ігор, аби це не зіпсувало ваш імідж. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Від цього дня справи поступово налагоджуватимуться, - говорить астрологиня. - Краще працюватиме голова. Робочий настрій додаватиме оптимізму. Активніше йтиме торгівля. Усе необхідне приходитиме вчасно до людей, які вміють організувати своє життя. Можна призначати наради й вести перемовини. Варто шукати партнерів і починати ремонтні роботи. Але розраховувати на швидкі результати не час. Майте терпіння. Виявляйте наполегливість. Слабким місцем будуть нирки. Залишайтеся тверезими. Казкове майбутнє чекає на Тельців, Скорпіонів і Риб. Доля усміхатиметься вам на кожному кроці".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не варто змінювати раціон харчування. Легко набиратиметься зайва вага. Корисними будуть розвантажувальні дні. Годуючим матерям краще зачекати з відлучення дітей від грудей.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Доки інші шукатимуть причини нічого не робити, ви швидко справитеся з усіма обов'язками і зробите усе, аби справи вашої компанії ішли добре. Заробітки зростають. Можна побалувати себе за це подарунками.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Ви легко закохуватиметеся. Представники протилежної статі вами захоплюватимуться і будуть щедрими на компліменти. Не давайте їм хибних надій, якщо не маєте серйозних намірів.

Рак (22 червня - 22 липня)

Початок нового курсу навчання краще відкласти до наступного тижня. Рекламні кампанії теж не слід запускати цієї середи. Бракуватиме грошей та інших ресурсів.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Будьте готові приймати непрості рішення. Складним виявиться ранок. Не варто вирушати у гори, навчатися володіти зброєю та гострими предметами, сідати за кермо.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Залишатися терплячим буде важко. Захочете гостро реагувати на все, що відбувається навколо. Гроші позичатимуть друзі чи родичі. Стережіться шахрайства в інтернеті. У магазині перераховуйте решту біля каси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли чекати на кінець війни – астрологиня дала прогноз на 2024 рік

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Поки не варто змінювати щось у власному бізнесі. Зачекайте із пошуком нових співробітників. Не варто йти на ділові переговори. Якщо розмову з бізнес-партнерами відкласти не можна, проведіть її увечері. Результатом залишитеся задоволені.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вас мало турбуватиме, що відбувається навколо. Не беріться за понаднормову роботу. Забракне сил і бажання довести все до кінця. Відкладіть придбання брендових речей. Вони швидко будуть пошкодженні.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Утримайтеся від придбання тренажерів та кухонної техніки. Вони швидко псуватимуться і можуть стати причиною вашого травмування. Не навантажуйте організм їжею. Уповільнюється обмін речовин, дає про себе знати авітаміноз.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

В одружених часто з'являтимуться відчуття, що поруч не той партнер, на якого вони заслуговують. Уважніше подивіться на коханих. Вони роблять усе, аби вам було комфортно. Самотнім зустрічатимуться люди, які затримаються у вашому житті ненадовго, але чогось навчать.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Важко буде абстрагуватися від усього, що відбувається навколо. Не читайте новин перед сном. Через це непокоїтиме безсоння. Відганяйте погані думки. На роботі ігноруйте соцмережі. Це забере багато часу і відволіче від справ, які дійсно варті уваги.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Бракуватиме упевненості у завтрашньому дні. Не обіцяйте рідним того, що виконати вам не під силу. Невиконані обіцянки вам ще не раз пригадають.

Астрологиня здивувала прогнозом на 2024 рік та назвала знаки, які відчують себе справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Доля усміхатиметься вам на кожному кроці - назвали три знаки з казковим майбутнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі