вівторок, 11 березня 2008 12:30

Дочка Елвіса Преслі подала до суду на газету, що назвала її товстухою (ФОТО)

 
Дочка Елвіса Преслі, Ліза Марі Преслі, подала до суду на британську газету, яка написала, що вона набрала вагу через неправилне харчування. Про це в понеділок повідомив її адвокат, передає АР.

У своєму позові, поданому до лондонського суду в п"ятницю, Ліза Марі, яка зараз вагітна, заявляє, що стаття в газеті Daily Mail була наклепницька і образлива. "Як тільки кілька днів тому вони помітили, що я набрала вагу, вони почали поводитися як зграя койотів, що оточили свою здобич і що завивають від радості", - заявила Преслі.

Ліза Марі стверджує, що публікація її фотографій, зроблених в одному з голлівудських ресторанів минулого тижня, змусили її публічно оголосити про те, що вона чекає дитину від свого четвертого чоловіка, продюсера Майкла Локвуда.

"Вона була дуже засмучена. Вона збиралася оголосити про свою вагітність і була шокована і ображена грубою статтею з приводу її зовнішнього вигляду", - заявив її адвокат Джо Патон.

У Daily Mail заявили, що дізналися про невдоволення Преслі тільки коли отримали повістку до суду. "Ми вивчаємо це питання", - повідомив представник газети.

Майбутня дитина буде третьою для Преслі. У неї є 18-річна дочка і 15-річний син від першого шлюбу з музикантом Денні Кеофом, з яким вона розвелася в 1994 році. Вона також була одружена за Майклом Джексоном та Ніколасом Кейджем. З Локвудом вони одружилися в січні 2006 року, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Елвіса Преслі подала до суду на газету, що назвала її товстухою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі